“We hebben genoten van een uiterst relaxed uitje met een schilder workshop, kleiduiven schieten en quadrijden. Ook de BBQ en het weer waren uitstekend. Met dank aan de medewerkers van Monsterevents!” Hanneke Rake
 

De Beruchte Strand Duinen Dropping - Hoek van Holland

v.a.€ 32.50 p.p.


deel dit uitje:

  • De Beruchte Strand Duinen Dropping - Hoek van Holland
  • De Beruchte Strand Duinen Dropping - Hoek van Holland
  • De Beruchte Strand Duinen Dropping - Hoek van Holland
  • Beschrijving
  • Foto's

De Beruchte Strand Duinen Dropping - Hoek van Holland
Dit spectaculaire bedrijfuitje of groepsuitje wordt gehouden in Hoek van Holland. Over dit bedrijfuitje of groepsuitje zal nog lang nagepraat worden in de wandelgangen!

Een boosaardige scheepskorporaal, brekende masten, scheurbuik; het komt allemaal aan de orde tijdens de Strand Duinen dropping in de duinen en op het strand van Hoek van Holland!

De teams gaan de duinen in zonder te weten waar ze eindigen! Doel is het vinden van de bergplaats van een waardevolle kist, verloren door een heroïsche kapitein van een duister schip uit vroeger tijden. Een verhaal met een knipoog, dat wordt uitgelegd bij aanvang van de tocht. De locatie van de kist is alléén te vinden wanneer alle vragen goed worden beantwoord. Niet fysiek zwaar…maar een frisse neus en modder onder de schoenen is weer eens wat anders dan de droge lucht boven de vloerbedekking van het kantoor! Een programma waar ál uw collega’s plezier aan zullen beleven…

Om een idee te krijgen hoe uw eigen Strand Duinen Dropping eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma:

Programma opzet (Dit is slechts een voorbeeld. De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd.)
13.00 uur     Ontvangst met Lunch (optioneel)
14.00 uur     Ontvangst deelnemers
14.30 uur     Uitleg programma Strand Duinen Dropping
14.45 uur     Teams zijn op pad
17.00 uur     Teams gaan met aanwijzing op zoek naar de eindlocatie
17.30 uur     Tijd voor napraten tijdens de borrel met aansluitend een feestelijke prijsuitreiking!
18.15 uur     Einde programma / diner / bbq (optioneel)

De dropping is zowel 's avonds als overdag mogelijk. Deelnemers dienen een waardevolle kist op te sporen om zichzelf onsterfelijk te maken. Dit is alleen mogelijk wanneer zij eerst (in de 'sterfelijke' periode...) een aantal opdrachten uitvoeren, zoals met het hele team en een fakkel een bunker onderzoeken.

Ook bij deze activiteit zorgen onze instructeurs voor enige kennis van uw organisatie om op deze manier een hilarische prijsuitreiking te verzorgen.

Uiteraard is het mogelijk deze activiteit te combineren met diner of BBQ (vanaf € 15,- per persoon). In sommige gevallen is de tocht alleen mogelijk met diner.

Vraag ons naar de mogelijkheden!