Reviews

Rosalie (Bruna)

Goede teambuilding activiteit waarvan het hele team heeft genoten. Na afloop een heerlijk diner gehad.

Ineke (Oxxio)

Ik ben blij met de organisatie naar het uitje toe en het contact vooraf. Het uitje zelf was ook super! Dankjewel voor de organisatie en de goede zorgen.

Frank (Maandag B.v.)

Heel goed opgezette dag met de juiste balans tussen teamplay en individuele uitdagingen. Echt een aanrader!

Missie “Dark Night “

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Actief bedrijfsuitje Missie Dark Night 

Unieke Rally by Night op de Veluwe !

Monsterevents heeft voor u en uw collega’s of vrienden een zeer bijzondere missie: “Dark Night”. Deze missie voert u uit met onze authentieke legervoertuigen waaronder legerjeeps, trucks etc. Tijdens deze unieke Rally by Night rijdt u een rally over de donkere bospaden op de Veluwe. Ieder team krijgt, naast een ouderwets legervoertuig, een modern hulpmiddel mee: een GPS ontvanger waarmee u dankzij de moderne spionagesatellieten uw positie kunt bepalen.

Voor deze missie werkt Monsterevents samen met diverse locaties op de Veluwe. Tevens kunnen wij voor u gezelschap een overnachting boeken in een Bilderberg 4-Sterrenhotel. Deze locaties vormen een ideaal begin- en eindpunt voor uw eigen missie op de Veluwe.

U en uw nietsvermoedende gezelschap zullen rond zonsondergang worden ontvangen op ons hoofdkwartier op de Veluwe. Onder het genot van een kopje koffie of thee, krijgt u de briefing van Korporaal “De Beuker”, geheel in defensiestijl. Wanneer de schemer invalt, gaat u samen met uw team naar het aan u toegewezen voertuig! Met deze legervoertuigen zullen de teams de duisternis in rijden.

Missie “Dark Night “
Uw missie gaat van start. Gedurende drie uur verplaatsen de teams zich met de robuuste legervoertuigen over de donkere bospaden op zoek naar aanwijzingen om de missie te voltooien. De navigatie wordt door de personen achter in het voertuig uitgevoerd met behulp van een GPS. De bestuurder ontvangt de posities van deze personen.


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 16.30 uur     Ontvangst met koffie/thee

• 17.00 uur     Briefing door Korporaal “De Beuker”, teamindeling

• 17.30 uur     Rally met authentieke legervoertuigen en GPS

• 20.30 uur     Einde programma, prijsuitreiking en omkleden/opfrissen


Optioneel

• 20.30 uur     Aanvang diner/bbq

• 22.00 uur     Overnachten in een hotel naar keuze


Veiligheid

Om uw veiligheid te kunnen waarborgen, rijdt er in ieder voertuig een instructeur van ons mee. Hij geeft waar nodig aanwijzingen over de veiligheid.

Afhankelijk van het doel van uw evenement, de specifieke voorkeuren, het budget en het aantal personen kunt u de Missie “Dark Night” uitbreiden met diverse cateringmogelijkheden, een helikopterdropping, vijandelijk pantservoertuig, een feestavond en/of een overnachting. Hiermee bieden wij u een compleet programma aan.

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Escape Race 

2. Escobar's Favela Cartel

3. Kookworkshop


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Missie “Dark Night “

v.a. € 99.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.