Reviews

Fleur (Teamuitje)

We zijn echt super ontvangen en de koffie en thee stond al klaar. We hebben een super dag gehad en het leuke was dat er variatie in de route was en de route zelf was ook super mooi.

Loek (Reed Elsevier)

Het was echt een super uitje! Er zaten super leuke opdrachten bij en het is echt een beleving. We hebben ook echt super veel gelachen!

johan (Arti'Sjok Ontwerpwerk)

Leuk ontvangen en de Kevers zorgden voor leuke binnenkomer. Het was een leuk en afwisselend programma en alles was goed geregeld.

Avontuur tijdens een Kever Carbio Rally

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Avontuur tijdens een Kever Carbio Rally
Wilt u het Kever Cabrio gevoel van de jaren 70 herbeleven?

Dan is deze Kever Cabrio Rally echt iets voor u! Met de zon in je gezicht en de wind door je haren ontdekt u het mooie Nederland op een andere manier. Tijdens uw eigen Kever rally navigeert u met verschillende uitdagende navigatietechnieken afkomstig uit de rallywereld en wordt u onderweg verrast met leuke en uitdagende teamopdrachten.

Programma

U wordt ontvangen op een prachtig landelijk gelegen kasteel, restaurant of locatie naar keuze. Hier krijgt u een korte briefing (uitleg) door onze hoofdinstructeur over de Kever Cabrio en het geboekte programma. Op het programma staat een belevingstoertocht door het mooie pittoreske Nederlandse landschap met zijn kleine landelijke weggetjes en interessante bezienswaardigheden.


Na de briefing en teamindeling vertrekken de teams onder een echte rallyboog met een professioneel full color roadbook en kaartmateriaal. Als het eerste team is vertrokken vertrekt één minuut later pas het tweede team etc .

Deelnemers worden ingedeeld in equipes die bestaan uit een bestuurder, een navigator en twee bijrijders die tijdens de rit opdrachten oplossen. Elke equipe krijgt ook een chipcard om zijn of haar rallytijden te registreren op de verschillende checkpoints. Uiteraard is er dan ook de mogelijkheid om te wisselen van chauffeur.

Om een idee te krijgen hoe uw eigen Kever rally eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma: 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)                                 
• 12.00 uur     Ontvangst met lunch (optioneel)
• 12.30 uur     Ontvangst met koffie/thee en cake
• 13.00 uur     Start briefing door hoofdinstructeur vertrek Kever rally
• 14.00 uur     Aankomst ludiek pitstop/teamactiviteit 1
• 15.00 uur     Pauze stop
• 16.00 uur     Aankomst ludiek pitstop/teamactiviteit 2
• 17.00 uur     Finish Kever rally  
• 17.15 uur     Ludiek prijsuitreiking rally
• 17.30 uur     Einde rally, aansluitend diner/bbq (optioneel)

Om deze spannende Classic Car Rally te winnen kunnen er punten worden verdiend. Deze kunnen door de teamchallenges onderweg en het “regelmatigheidstraject”  per route, maar ook met de gestelde vragen worden punten verkregen. Het team dat het beste samenwerkt, onderling goed communiceert en elkaar betrekt bij alle opdrachten zal in de regel de meeste punten verzamelen.

Onze toertochten laten nostalgische tijden weer herleven. U wordt uitgedaagd om via een professioneel roadbook en kaartmateriaal te navigeren. Hiervoor zullen onderweg, tijdens een aantal uitdagende (blind navigeren) en ontspannende pitstops, de verschillende navigatiemethodes worden aangeboden en toegelicht.

Tot slot zal op de eindlocatie het winnende team bekend worden gemaakt. Met Behulp van het eindklassement kan iedere deelnemer de uitslagen van de verschillende teamchallenges  en tests nog eens nakijken .

Kortom een dag die in het teken staat van Kever Cabrio’s, klassiekers, teambuilding, samenwerken, nostalgie, en heel veel plezier.

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Expeditie Robinson

2. Blokarten en vliegeren

3. Veluwe adventure day


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Avontuur tijdens een Kever Carbio Rally

v.a. € 79.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.