Bedrijfsfeest

Congress of plenaire samenkomst

Prijs op aanvraag

Bedrijfsfeest

Congress of plenaire samenkomst

Wilt u een congres, presentatie of andere samenkomst organiseren? Dan bent u bij Monsterevents op de juiste plek. Onze producenten hebben veel kennis van verschillende locaties in Nederland. Of het nu gaat om een A tot Z productie of een deel van de productie, wij helpen u graag met de organisatie!

 

Unieke locaties

Het vinden van een locatie die past bij de look & feel van uw bedrijf of bij het thema van een congres is vaak een grote uitdaging. Wij hebben een mooi portfolio van locaties waar we mee samenwerken. Wij kennen de locaties en bijbehorende faciliteiten en kunnen daarom direct schakelen. Dit scheelt u veel tijd in de zoektocht naar een passende locatie.

 

Ons team

Ons team van producenten hebben de juiste skills om van uw evenement een succes te maken. Wij hebben o.a. in huis: een technisch producent, een stylist, een vormgever en een side producent. Hierdoor kunnen wij een totaalproductie voor u neerzetten en u verrassen met een bijzondere beleving.

 

Ervaring Monsterevents

Wij organiseren congressen en andere samenkomsten nationaal en internationaal van 75 tot 5000 bezoekers. Door onze ervaring hebben we een prachtig portfolio van klanten die jaarlijks bij ons terugkomen.

 

Wat ons onderscheid is dat we graag out of the box denken. We zullen met u mee denken maar u ook laten omdenken. Heeft u iets in gedachten kunnen we hierop verder gaan maar we zullen u ook laten zien wat er nog meer mogelijk is.

 

Optioneel bij te boeken

Naast de standaard ingrediënten van een congres zoals een locatie, F&B, inrichting en AV kunnen we u veel meer aanbieden. Denk aan transfers, verzorging van sprekers, ontvangst gasten, connect systemen, uitreiken badges, closing- of openingact en speciaal entertainment.

 

We create experiences…

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Reviews

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager