Feestavond; Winter Wonder Land

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Winter Wonder Land
Bent u ook weer toe aan de winterse gezelligheid? Van november tot maart zijn er weer veel verschillende winter activiteiten te beleven in Winter Wonder Land!

De typische wintersportsfeer is deze winter gewoon te beleven op het prachtige landgoed van Archeon en in Slagharen. Monsterevents organiseert multifunctionele winterdorpen die zeer geschikt zijn voor bedrijfsfeesten, workshops, Kerstborrels, Sinterklaasfeesten of vrijgezellenfeesten!

U kunt lekker feesten in een Oostenrijks Bergdorp, een authentiek feestklooster en in een gezellig Italiaanse Herberg. Alles geheel in een omgeving van winterse decors, magische verlichting en grote vuren.

U kunt lekker eten en feesten in de verschillende feestruimtes zoals de Bierstube, Karaoke Hutte en de Nachtclub!

Buiten staan de besneeuwde chalets vol winterse gezelligheid op u te wachten. Hier kunt u terecht voor de verschillende winterspelen, interactieve ambachten, theater en muziek. Kortom: één en al winterse gezelligheid!

Tijdens dit oergezellige evenement zijn er verschillende ludieke activiteiten te beleven. U kunt kiezen tussen de volgende winterspelen;

Gletsjer tracking
Wie krijgt de ijsrots van 1000 kg als eerste van zijn plaats en mag zich de wintersportbuilder van het Oostenrijkse dorp noemen?

Ontdekkingsreizigers
Amundson (Zuidpool) en Cook (Noordpool). Wie waren deze stoere helden en hoe bereikten zij de Noord en de Zuid Pool? In deze speciale ontdekkingsreis delen de bezoekers lief en leed met deze avonturiers

IJsvissen
Een wak vol met spartelende vissen, een grote hengel en een verzamel trofee wand. Het lijkt zo simpel, maar het vergt meer behendigheid dan men denkt!

Langlaufloipe
Een unieke langlaufloipe brengt bezoekers langs gezellige winterse belevingen en verschillende winterspelen. Voor degene die niet willen langlaufen of lopen rijdt er de speciale ‘Wintersport Express’.

IJsbeer fighting
Wat te doen als je oog in oog staat met een ijsbeer van 3,5 meter. Op Winter Wonder Land krijg je samen met collega’s les in vechttechnieken stammend uit de ijstijd om deze schuimbekkende ijsbeer op de knieën te krijgen.

Sneeuwbal darten
Ooit dwarrelende sneeuwballen gezien? Vertoon uw darttechnieken als een ware Barney met sneeuwballen.

Bierpul schuiven
Wie schuift zijn bierpul het verst? Laat je bierpul zo dicht mogelijk aan de rand van de tafel stoppen, maar natuurlijk niet te ver!

Magisch verlicht doolhof
In een magisch verlicht doolhof is het een hele klus om je collega’s weer terug te vinden en opdrachten uit te voeren.

Snowball run
Heb je wel eens IN een sneeuwbal willen zitten? De Rolling Snowball is een enorm grote dubbelwandige bal waarin je, eenmaal ingekropen, je kunt voortbewegen. In deze bal van maar liefst 3 meter ren je een parcours af. Zet jij de recordtijd neer?

Tiroler koemelken
Wel eens een tiroler koe gemolken? Wie krijgt als eerst al zittend op een krukje de emmer vol?

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 18.30 uur          Ontvangst met Glühwein en chocomelk
• 19.00 uur          Diner Entertainment
• 20.15 uur          Winterspelen
• 21.00 uur          Nachtclub entertainment
• 23.30 uur          Afscheidsritueel

Wilt u het arrangement 'Winter Wonder Land' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!


Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Feestavond; Winter Wonder Land

v.a. € 69.50 p.p.