Feedback matters

Prijs op aanvraag

Feedback matters

Wil je dat jouw teamleden allemaal dezelfde mindset hebben als het om feedback geven en ontvangen gaat? Ben je op zoek naar een workshop die dat als uitgangspunt heeft? Je hebt hem gevonden! Jij en je team vinden het belangrijk met elkaar de ontwikkeling door te maken naar een cultuur waarin jullie elkaar (meer) durven aanspreken en iedereen zich ook aanspreekbaar opstelt. Een ontwikkeling naar een aanspreekcultuur vraagt betrokkenheid van alle medewerkers.

 

Uit onderzoek naar aanspreekgedrag in Nederlandse organisaties is gebleken dat: 42 procent van de managers zegt eigenlijk vaker te moeten aanspreken, 62 procent geeft aan te vinden dat zijn of haar collega’s dat vaker zouden moeten doen, 37 procent zegt zelf vaker aangesproken te willen worden op het eigen gedrag, 80 procent stelt aanspreken uit. Slechts 20 procent zegt in staat te zijn blijvende gedragsverandering voor elkaar te krijgen. Terwijl we allemaal voelen dat het niet klopt, blijft veel niet effectief gedrag op de werkvloer gewoon bestaan. Daarmee laten we kansen op persoonlijke en organisatorische ontwikkeling liggen. We zouden tot wel 28 procent productiever kunnen zijn en tot wel 16 procent meer kosten kunnen besparen als we elkaar wat vaker aanspreken”.

 

De eerste stap tijdens de workshop is het creëren van een uniforme mindset als het gaat om feedback geven en ontvangen. Tijdens de workshop ‘Feedback Matters’ krijg je inzicht in hoe jullie zelf feedback geven en ontvangen. Er wordt verteld waarom het geven en ontvangen van feedback voor veel mensen lastig is. Dat doen we aan de hand van een aantal zogenaamde ‘Brainchecks’ Kennis is macht. Daarnaast ga je actief aan de slag met het effectief geven en ontvangen van feedback. Uiteraard met ‘out of the box’ challenges. En als klap op de vuurpijl gaat je team hun eigen feedback regels opstellen!

Na de workshop heft het hele team dezelfde mindset als het gaat om feedback geven en ontvangen. Elk teamlid heeft inzicht in de eigen wijze van feedback geven en ontvangen en of deze effectief is. Het hele team gaat de regels respecteren en naleven.


Doelgroepen:
teams, teamleiders, managers

 

Om een idee te krijgen hoe deze workshop eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
(15 min.) Intro theorie

(45 min.) Circel

(15 min.) Pauze

(15 min.) Bespreken Circel

(15 min.) Wat is feedback

(45 min.) Hoe wel? Hoe niet?

(15 min.) Pauze

(15 min.) Afronden en uitnodigen


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, teambuilding, diner, bbq, overnachting


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Reviews

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager