Reviews

Wouter

WoW, mijn ogen zijn geopend en de grijze massa is weer geprikkeld. Wat zijn we ook gewoonte dieren. Gaaf dat we tools aangereikt hebben gekregen om zaken nog beter, efficiënter en vooral veiliger te gaan doen. Stof tot nadenken, eerst even laten zakken en er dan mee aan de slag. Tijdens de erg interactieve training hebben we met leuke opdrachten gezien hoe we continue bepaalde aannames doen. Wat nou als we de waarheid eens gaan achterhalen. Het was een lange leerzame dag maar Albert en Leon zorgen wel dat je je koppie er bij houdt. Wat weten deze mannen veel en wat kunnen ze dat op een enthousiaste en eenvoudige manier overbrengen. Ik kan de trainingen feedback en CRM echt elk team aanraden, klein en groot.

Etienne

Een eye opener deze training. Je neemt je voor om niet in de bekende valkuilen te trappen en toch jawel... Je merkt wel dat het vertrouwen in het team toeneemt en dat is waarom je deze training volgt. Er zit een hoop ervaring in het team en toch heeft Leon's training ervoor gezorgd dat we gaan nadenken om stappen te maken. Vlak Albert uiteraard niet uit. Kortom een leuke hands-on leerzame dag gehad.

Tino

Het was een intensieve echter een zeer geslaagde dag. Veel geleerd over de manier van feedback geven waarbij de ogen soms goed werden geopend. Daarnaast leuke maar leerzame oefeningen uitgevoerd waarbij we hetgeen we eerder uitgelegd kregen in de praktijk waar moesten maken. Dan merk je dat je het niet 1 2 3 door hebt, maar oefening baart kunst. Albert en Leon, dank voor deze intensieve, leuke en zeker leerzame dag.

Taco

Vakmannen in hart en ziel die met niks minder dan een topresultaat genoegen nemen

Rob

Veel geleerd over het geven van feedback geven. Blijkt dat commentaar geven niet altijd op de juiste manier gedaan werd door mij. Geeft je stof tot nadenken. Soms is tot 10 tellen heel verstandig. Vermoeiende dag voor iemand die gewend is te praten in plaats van te luisteren, maar veel opgestoken. Gezellige dag gehad en ook wat geleerd Leon en Albert...top gedaan

Meer reviews

Klaas

Gisteren de training gehad van feedback ,heb hem al eens gedaan ,maar was leerzaam , je ziet toch weer dat het nut heeft , om een team te vormen , dank Leon en Albert .. vond het een lange dag .

Maarten

Een gezellige en zeer leerzame dag gehad. Er zijn nieuwe inzichten gegeven, en afspraken gemaakt hoe we met feedback om kunnen gaan. Al met al veel stof tot nadenken.

Johan

Zeer leerzame dag, goede uitleg. Best wel vermoeiend als je het niet gewend ben om stil te zitten. Oefeningen waren om over na te denken. Kortom al met al een geslaagd samenzijn

Marlon

Op 4 februari heb ik de feedback sessie gehad. Samen kijken hoe we op een goede manier feedback aan elkaar kunnen geven en hoe de feedback te ontvangen, vond ik erg positief. Albert en Leon, bedankt voor deze sessie.

Kitty

Feedback geven over een feedbackworkshop. Na een leuke en interessante middag zou dat nu prima moeten lukken. Leon en Albert zijn enthousiaste trainers die op een inspirerende wijze de groep met collega's aan het denken en aan het doen zetten. Soms wat open deuren, soms een frisse blik. Af en toe wat humor en vooral met respect naar elkaar toe. Erg waardevol dus!

Nicole

Ook ik heb de sessie bijgewoond en als zeer positief ervaren. Was van heel dichtbij al bekend hiermee maar was ook erg benieuwd hoe collega's hier op zouden reageren. Ik kijk uit naar de toekomst en hoe ik hier mee om zal gaan. Heel erg bedankt nogmaals.

Yvonne

Vanmorgen een feedback sessie gehad met collega's van diverse afdelingen. Fijn om samen te kijken hoe we op een goede manier feedback kunnen geven en krijgen. Erg positief en ik heb er zin in om het te gaan toepassen!

Jessica

Op 4 februari heb ik met mijn collega's een training gehad over het goed geven en ontvangen van feedback en welke spelregels hiervoor nodig zijn. Het was een intensieve middag maar een leerzame, zo laten we OMA voortaan thuis en nemen we ANNA overal mee ;-). Bedankt voor de verhelderende inzichten.

Performance Advantage

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Hoe gaan luchtverkeersleiders effectief om met stress? Hoe houden politieagenten hun hoofd koel? Hoe gaat een motorcoureur nog net even harder door de bocht? Dat doen zij dankzij Hart Ritme Variabiliteit training (HRV training)

 

In deze workshop maken jij en je teamleden kennis met de principes van prestatie optimalisatie in combinatie met biofeedback training. Biofeedback is een meting die iets zegt over iets wat in je lijf gemeten kan worden. Wat is biofeedback? Een bloeddrukmeter is een vorm van biofeedback. Met ander woorden; een biofeedback meting zegt iets over een lichaamsfunctie. In het geval van een bloeddrukmeter hoe hoog je bloeddruk is. Zo kun je ook je hartritme variabiliteit meten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat jouw hartritmevariabiliteit iets zegt over jouw stressbestendigheid en over jouw veerkracht. Teveel stress kan jouw prestatieniveau negatief beïnvloeden.

 

Hartritme variabiliteit training kan je prestatieniveau positief beïnvloeden. Hoe dat precies werkt gaan we jou en je team laten ervaren tijdens de workshop. Je zult zien dat dit verrassend eenvoudig is. Je leert eenvoudige technieken die je makkelijk kunt toepassen in de praktijk. Naast de biofeedback training gaan we jou en je team leren om een prestatiegerichte mindset te ontwikkelen. Deze unieke methode stelt jullie in staat om prestatie te combineren met herstel en ontspanning. Want dat is tenslotte ook nodig om te kunnen blijven presteren. De trainer heeft ervaring in de begeleiding van high performance professionals zoals luchtverkeersleiders, politieagenten en een motorrace team. Hij weet als geen ander hoe je een ‘alerte kalmte’ kunt ontwikkelen om vervolgens jouw prestatie te optimaliseren. Wil jij de Performance Advantage van jouw team vergroten? Boek dan deze workshop!

Doelgroepen: teams, organisaties, sporters.

 

Om een idee te krijgen hoe deze workshop eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
(15 min.) Intro theorie

(30 min.) Uitleg invloed stress op prestatie

(15 min.) Biofeedback demonstratie

(30 min.) Uitleg prestatie optimalisatie

(45 min.) Oefenen met biofeedback

(45 min.) Opstellen eigen actieplan

(15 min.) Afronden en uitnodigen


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, teambuilding, diner, bbq, overnachting


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Performance Advantage

v.a. € 0.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.