Reviews

Jessica

Op 4 februari heb ik met mijn collega's een training gehad over het goed geven en ontvangen van feedback en welke spelregels hiervoor nodig zijn. Het was een intensieve middag maar een leerzame, zo laten we OMA voortaan thuis en nemen we ANNA overal mee ;-). Bedankt voor de verhelderende inzichten.

Wouter

WoW, mijn ogen zijn geopend en de grijze massa is weer geprikkeld. Wat zijn we ook gewoonte dieren. Gaaf dat we tools aangereikt hebben gekregen om zaken nog beter, efficiënter en vooral veiliger te gaan doen. Stof tot nadenken, eerst even laten zakken en er dan mee aan de slag. Tijdens de erg interactieve training hebben we met leuke opdrachten gezien hoe we continue bepaalde aannames doen. Wat nou als we de waarheid eens gaan achterhalen. Het was een lange leerzame dag maar Albert en Leon zorgen wel dat je je koppie er bij houdt. Wat weten deze mannen veel en wat kunnen ze dat op een enthousiaste en eenvoudige manier overbrengen. Ik kan de trainingen feedback en CRM echt elk team aanraden, klein en groot.

Etienne

Een eye opener deze training. Je neemt je voor om niet in de bekende valkuilen te trappen en toch jawel... Je merkt wel dat het vertrouwen in het team toeneemt en dat is waarom je deze training volgt. Er zit een hoop ervaring in het team en toch heeft Leon's training ervoor gezorgd dat we gaan nadenken om stappen te maken. Vlak Albert uiteraard niet uit. Kortom een leuke hands-on leerzame dag gehad.

Tino

Het was een intensieve echter een zeer geslaagde dag. Veel geleerd over de manier van feedback geven waarbij de ogen soms goed werden geopend. Daarnaast leuke maar leerzame oefeningen uitgevoerd waarbij we hetgeen we eerder uitgelegd kregen in de praktijk waar moesten maken. Dan merk je dat je het niet 1 2 3 door hebt, maar oefening baart kunst. Albert en Leon, dank voor deze intensieve, leuke en zeker leerzame dag.

Taco

Vakmannen in hart en ziel die met niks minder dan een topresultaat genoegen nemen

Meer reviews

Rob

Veel geleerd over het geven van feedback geven. Blijkt dat commentaar geven niet altijd op de juiste manier gedaan werd door mij. Geeft je stof tot nadenken. Soms is tot 10 tellen heel verstandig. Vermoeiende dag voor iemand die gewend is te praten in plaats van te luisteren, maar veel opgestoken. Gezellige dag gehad en ook wat geleerd Leon en Albert...top gedaan

Klaas

Gisteren de training gehad van feedback ,heb hem al eens gedaan ,maar was leerzaam , je ziet toch weer dat het nut heeft , om een team te vormen , dank Leon en Albert .. vond het een lange dag .

Maarten

Een gezellige en zeer leerzame dag gehad. Er zijn nieuwe inzichten gegeven, en afspraken gemaakt hoe we met feedback om kunnen gaan. Al met al veel stof tot nadenken.

Johan

Zeer leerzame dag, goede uitleg. Best wel vermoeiend als je het niet gewend ben om stil te zitten. Oefeningen waren om over na te denken. Kortom al met al een geslaagd samenzijn

Marlon

Op 4 februari heb ik de feedback sessie gehad. Samen kijken hoe we op een goede manier feedback aan elkaar kunnen geven en hoe de feedback te ontvangen, vond ik erg positief. Albert en Leon, bedankt voor deze sessie.

Kitty

Feedback geven over een feedbackworkshop. Na een leuke en interessante middag zou dat nu prima moeten lukken. Leon en Albert zijn enthousiaste trainers die op een inspirerende wijze de groep met collega's aan het denken en aan het doen zetten. Soms wat open deuren, soms een frisse blik. Af en toe wat humor en vooral met respect naar elkaar toe. Erg waardevol dus!

Nicole

Ook ik heb de sessie bijgewoond en als zeer positief ervaren. Was van heel dichtbij al bekend hiermee maar was ook erg benieuwd hoe collega's hier op zouden reageren. Ik kijk uit naar de toekomst en hoe ik hier mee om zal gaan. Heel erg bedankt nogmaals.

Yvonne

Vanmorgen een feedback sessie gehad met collega's van diverse afdelingen. Fijn om samen te kijken hoe we op een goede manier feedback kunnen geven en krijgen. Erg positief en ik heb er zin in om het te gaan toepassen!

Workshop ‘High Performance team ontwikkeling’

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Deze workshop neemt jou mee in de wereld van de militaire Special Forces. De trainer is een voormalig Special Forces lid. Tijdens deze workshop worden jullie afgesloten van de buitenwereld. Geen wifi, geen telefoon. alleen jullie missie. We laten jou en je team kennis maken met het unieke ‘High Performance Team Ontwikkeling’ (HPTO) concept van Gray Matters.

 

Een High Performance team of organisatie voldoet aan vijf kenmerken:

 • - er is een gedeelde visie en aanpak,
 • - er wordt continue geleerd en verbeterd,
 • - er wordt gestreefd naar concrete resultaten,
 • - er is een groot omgevingsbewustzijn
 • - er is generatieve samenwerking.


Binnen het concept van Gray Matters hebben bovenstaande kenmerken een prominente plaats. Dit concept bestaat uit 4 fases. HPTO stelt teams in staat om te groeien naar een High Performance Team en ook om een High Performance Team te blijven. Met als resultaat jullie resultaat. Om een High Performance Team of organisatie te worden is het essentieel om je te realiseren dat dit een (tijds)intensief traject is. Het team zal zich op diverse fronten gaan ontwikkelen en dat is geen lineair proces. Dat zal gepaard gaan met vallen en opstaan. En dat is niet erg. Fouten maken moet als je stappen voorwaarts wilt maken.

 

De ontwikkeling naar een High performance Team is een intensief traject waar je uiteindelijk de zoete vruchten van gaat plukken. Het concept van Gray Matters onderscheidt zich door het aanleren van skills om een High Performance team te blijven. Dat zorgt ervoor dat je aan de top blijft. Met oog voor de teamleden. Dat zijn tenslotte mensen en geen machines. Daar voorziet het concept ook in. Het team ontwikkelt skills om voor de teamleden te zorgen op het gebied van gezondheid en welzijn. Als jij en team overwegen om een High Performance team te worden is het zinvol om eerst de workshop te volgen. Tijdens de workshop maak je kennis met een aantal fases van HPTO door middel van pakkende en uitdagende oefeningen Na de workshop hebben jullie een beeld van wat er nodig is om de stap naar een High Performance Team te zetten. Daarnaast hebben jullie basale kennis van het concept HPTO van Gray Maters.


Doelgroepen: teams en organisaties die overwegen om de stap naar H.P.T.O. te maken


Om een idee te krijgen hoe deze workshop eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
(15 min.) Intro theorie

(30 min.) VB. FASE 1 oefening 1-2 weg communicatie

(15 min.) Pauze

(45 min.) VB fase ½ oefening ‘verboden te luisteren’ Plus inkijk fase 2

(15 min.) Pauze

(60 min.) VB fase 3 teambuilding oef. ‘Tower of Power’

(15 min.) Afronden plus uitnodigen

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, teambuilding, diner, bbq, overnachting


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Kleine details maken een groot verschil
 • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
 • De recensies zijn het bewijs
 • De hoogste kwaliteit is onze standaard
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Uw persoonlijke eventmanager

Workshop ‘High Performance team ontwikkeling’

v.a. € 0.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.