Beleef de wereld van VR - Virtual Reality

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Monsterevents brengt met de Virtual Reality Experience een fantastisch futuristisch bedrijfsuitje. Deze Virtual Reality Experience is veel meer dan het opzetten van speciale vr-bril en headset, het is een maximale totaalbeleving waarbij je je met je collega in een spectaculaire imaginaire wereld waant. We hebben een groot en breed aanbod van diverse virtuele activiteiten. We nemen je mee op reis in een virtuele wereld en je beleeft diverse ervaringen en speelt verschillende games.

 

We hebben echte race game waarin je plaatsneemt in een F1 auto en je gaat racen als Max Verstappen. Neem plaats in de professionele race simulator, zet de vr bril en headset op, en je waant je op het circuit. Je voelt de de force feedback, de trillingen van de auto en de motor en voelt de adrenaline van racen op circuit. Maak een keuze uit 100+ verschillende raceauto’s en kies je favoriete circuit. Behaal jij de snelste tijd dan plaats jezelf op onze VR racing Wall of Fame!

 

Daarnaast zijn er nog spectaculaire belevingen die je doen duizelen. Wat dacht je van de plank experience, waarbij je bovenop het Empire State Building in New York staat en de kans krijgt om van een plank af te stappen. Durf jij het aan om dat stapje te nemen. Vlieg als superheld door de straten en langs de wolkenkrabbers van The Big Apple.

 

Ook zijn een nog een aantal multi-player spellen waarbij je samen met je collega’s in dezelfde virtuele arena de strijd aangaat om de wereld te redden. Ook is het mogelijk om in virtual reality te skiën, onder water te duiken met dolfijnen/haaien, en rondje om de wereld te maken. Het samen beleven van deze virtuele wereld heeft een positief effect op de samenwerking en teambuilding. Het meeslepende virtual reality personeelsuitje moedigt aan om samen te werken waarbij je de tijd van je leven beleeft.

 

Mocht je even willen bijkomen van alle attracties of gezellig willen bijkletsen of netwerken is dat uiteraard ook mogelijk. De banken en bar met sfeervolle led verlichting en diverse speelattracties is strategisch geplaatst om de sociale sfeer te versterken. Vanuit de lounge kun je je collega’s via de grote TV schermen in de aan het werk zien in de virtuele wereld.

 

Je wordt begeleid door onze virtual reality hosts die helpen met de uitleg en spelbegeleiding. Naast alle attracties zorgen de hosts voor hospitality met top-service om jullie bedrijfsevenement een groot succes te maken. We stellen graag een virtual experience voorstel samen dat voldoet aan jullie wensen en voorkeuren.

Optionele toevoeging aan het programma

Ontbijt, lunch, diner, borrel, feestavondOok mogelijk in combinatie met: 

- Vergaderen

- Bedrijfs- / managementtrainingen 

- Vitaliteitscursussen 

- Overnachten

- Vervoer

 


Wil je een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Beleef de wereld van VR - Virtual Reality

v.a. € 50.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.