De grote eindejaarsdinershow

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Een keer wat anders dan een simpel diner met collega’s ter afsluiting van het jaar? Onze grote eindejaarsdinershow is het gezelligste dinerspel om, samen met je collega’s, het jaar af te sluiten! Geniet van een borrel en een heerlijk 3-gangen diner terwijl je met het grote eindejaarsspel terugblikt op 2019. Monsterevents biedt het gezelligste arrangement voor deze tijd van het jaar. Wij verzorgen een complete avond of namiddag uit met een heerlijk verzorgd 3-gangen showdiner en quiz volledig in het teken van afgelopen jaar.

 

Quizmaster

Onder leiding van onze quizmaster wordt in verschillende spelronden teruggekeken op de leuke, interessante en enerverende momenten van 2019. In diverse spelronden testen we jullie kennis op onderwerpen als, sport, muziek, films, shownieuws, hoogtepunten uit het jaar, nieuws en nog veel meer. Maar het houdt niet op bij algemene kennis, want er wordt ook een volledige gepersonaliseerde ronde gespeeld die in het teken van gebeurtenissen in 2019 van jullie eigen bedrijf. Onze showmaster neemt van te voren contact op om deze ronde helemaal naar wens in te richten.


Wat staat je te wachten tijdens de fantastische Eindejaarsdinershow
Jullie worden met een hapje en een drankje ontvangen door onze ervaren showmaster. Na een deze heerlijke versnapering volgt een korte kennismaking en speluitleg en gaan jullie meteen beginnen. Jullie worden in teams ingedeeld en jullie gaan verschillende actieve spelrondes spelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mix van audio, foto’s en muziek. Na de eerste ronde volgt de eerste gang van het diner. Hierna gaan jullie verder met de tweede ronde. Na het volgende speelronde volgt het hoofdgerecht en gaan we verder met volgende ronde. Onze quizmaster zal tijdens deze competitieve strijd elke ronde punten de punten bijhouden.Na het nagerecht volgt nog een ronde en daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt en zorgt de quizmaster voor een ludieke prijsuitreiking. Zorg jij er samen met jouw team voor dat de prijs voor jullie is? Spelen jullie met een tactiek of gaan jullie af op jullie instinct. Ga knallend het nieuwe jaar in met een geweldige herinnering en gevoel over 2019. Een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden.


Ook mogelijk in combinatie met: 

- Vergaderen

- Bedrijfs- / managementtrainingen 

- Vitaliteitscursussen 

- Overnachten

- Vervoer


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

De grote eindejaarsdinershow

v.a. € 59.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.