De Office Battle

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Een hilarische teamstrijd tussen je collega’s met de kantoorspullen van jullie kantoor!


Tijdens deze hilarische teamstrijd, bij jullie op kantoor, ga je het tegen je collega’s opnemen in speciaal ontworpen minigames. Hierbij wordt gebruik gemaakt van alle kantoorspullen die voorhanden zijn, zoals onder andere paperclips, pennen, tafels, toetsenborden, prullenbakken en stoelen. Uiteraard nemen wij ook de nodige extra spullen mee om games extra aan te kleden en te kunnen spelen. Zoals bijvoorbeeld de bellenblaas-estafette, waarbij je een bel blaast en deze door een hoepel moet manoeuvreren die 2 meter verderop staat, een papieren vliegtuig basketbal, waarbij je zoveel mogelijk papieren vliegtuigen in een prullenbak op afstand moet gooien of Cleo’s Piramide, waarbij je rode bekers gaat stapelen met een ballon in je mond. Wij hebben daarnaast nog een aantal verschillende spellen bedacht zoals Cottonball, This Blows en On The Hook, waar je snelheid, concentratie en behendigheid voor nodig hebt. Deze spellen zijn allemaal super leuk om bij jullie op kantoor te spelen maar ook prima te organiseren op een andere locatie.

 

Onze Gamemaster zorgt voor de nodige voorbereidingen maar ook voor de nodige entertainment en houdt een oogje in het zeil, zodat het een eerlijke strijd wordt. Bij deze “Office Battle” gaat elke collega helemaal los en is het maar goed dat iemand van buiten het bedrijf alle punten bijhoudt. Elk spel zorgt namelijk voor de nodige fanatisme en vooral voor veel spektakel.

 

Tussen de verschillende spelrondes in is er genoeg tijd om samen te borrelen. Na de Office Battle zal er nog lang worden nagepraat over de minigames. Alle games zijn korte spellen waarbij de focus ligt op competitie, humor en plezier. Perfect voor bij de vrijdagmiddagborrel.


Om een idee te krijgen hoe The Office Battle eruit komt te zien, volgt hieronder een voorbeeldprogramma:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 16.00 uur Ontvangst
• 16.15 uur Opening met de Gamemaster
• 16.30 uur Start games, ronde 1, 2 en 3
• 17.30 uur Prijsuitreiking
• 18.00 uur Borrel met hapjes

 

Dit arrangement wordt vaak geboekt tijdens een borrel of diner. Wanneer het arrangement gespeeld wordt tijdens een diner zullen er uiteraard aangepaste programmatijden zijn.
The office Battle is een erg leuk uitje als bedrijfsuitje of personeelsuitje of waarbij de groep elkaar goed kent.

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Escape Race 

2. Walking Dinner

3. Workshop Zakkenrollen


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

De Office Battle

v.a. € 24.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.