Reviews

Brenda (Randstad)

Heel realistisch opgezet waarbij we echt het gevoel kregen dat we midden in een filmverhaal zaten. Daarbij was de begeleiding erg professioneel! Al met al een super tof event.

Nigel (Delta Loyd)

Het leukste vonden wij het pleidooi moment aan het einde van het spel. Dit zorgde voor veel lol. Ook leuk dat je naast het ontvangst een moment hebt waar je met het hele team samen bent! Echt een aanrader.

Jessin (Albert Heijn)

Echt te gek! Het spel zit erg goed in elkaar en heeft veel realistische elementen waardoor iedereen er helemaal ingetrokken werd. Zeer goede begeleiding en het diner was goed geregeld! Tot volgend jaar.

Caitlin (Post NL)

Bedankt voor het regelen! We hebben enorm genoten, ik hoor alleen maar positieve reacties! Ik moet nog steeds enorm lachen als ik terug denk aan de diversiteit theorieën die naar boven kwamen tijdens het pleidooi

Piet

De opdrachten waren erg leuk! Leuke activiteit voor de teambuilding!

NIEUW: CSI Real Life Moordzaak

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Op een nacht wordt door de politie een stoffelijk overschot aangetroffen onder erbarmelijke omstandigheden. Het gaat om een jonge vrouw Debbie V. die op gruwelijke wijze om het leven is gekomen. De buurtbewoners van Debbie V. zijn in rep en roer want Debbie V. was zeer geliefd in buurt. Haar buren omschrijven haar als een hardwerkende Hollandse meid. De politie gaat uit van een gruwelijk misdrijf en het motief is vooralsnog onbekend.

Na een briefing door de woordvoerder van de politie zal het duidelijk worden dat er vier verdachten zijn waarop de pijlen gericht dienen te worden De verdachten zijn Kimberly, haar hartsvriendin, Bob G. waarmee ze die avond een afspraak had, haar broer met gokschulden en Jacob die Debbie beschuldigt van chantage. Daarna gaan jullie zelf aan de slag in deze bloedstollende city game.

 

Wat gaan jullie doen?

In verschillende teams wordt het jullie missie om de moord op Debbie V. op te lossen. De teams zijn allemaal onderdeel van de recherche die verantwoordelijk is om deze zaak op te lossen. In teams bezoeken jullie de verschillende plekken die belangrijk zijn voor het onderzoek en waarbij elk team zijn eigen opdracht krijgt.

Eén team is verantwoordelijk voor het buurtonderzoek waarbij jullie bij de bewoners zoveel mogelijk informatie proberen op te lossen. En vergis je niet, de buurtbewoners weten meer dan je denkt. Een ander team zal werkzaam zijn op het forensisch onderzoekscentrum waar de bewijsstukken grondig onderzocht moeten worden. Ook hier zit een vies smaakje aan. Het derde team wordt ingezet op de plaats delict. Probeer op de locatie waar Debbie V. vermoord is te zoeken naar de zeer noodzakelijke details die onontbeerlijk zijn bij het oplossen van deze zaak.

 

Elk team een iPad

Voor dit programma wordt gebruik gemaakt van iPad's. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video's en foto's. Wij geven u ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Kortom, het is een real life bordspel ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets.

 

Aan het einde van de City Murder game komen de teams bij elkaar en presenteert ieder team zijn resultaten. Elke team zal een chef aanwijzen die aan het einde van het onderzoek een pleidooi zal houden aan de hand van de gevonden feiten zijn bevindingen onderbouwen over hoe Debbie V. om het leven is gekomen en wie de dader is. Weten jullie de moordenaar te ontmaskeren en zo de moord op Debbie V. op te lossen en de winnaar te worden van de bloedstollende Murder In The City Game.

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)

• 14.00 uur Ontvangst op locatie, uitleg spelprogramma Murder In The City Game

• 14.15 uur Start programma Murder In The City Game

• 16.15 uur Verrassende prijsuitreiking

• 16.30 uur Einde programma Murder In The City Game

 

Optioneel

• 16.30 uur Aansluitend borreluurtje

• 18.00 uur Aanvang BBQ/diner/buffet

• 20.00 uur Einde programma


Optionele toevoegingen aan het programma

Lunch, Diner, Grill, BBQ, High Tea, kaas proeverij, wijnproeverij


Top 3 combinatie met andere programma’s

1. Masterchef, de culinaire strijd!

2. Escape Room XXL

3. Dining Cruise Amsterdam

 

Wil je een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

NIEUW: CSI Real Life Moordzaak

v.a. € 32.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.