Reviews

Daphne (Xebia)

Het was super goed georganiseerd, door een leuk en betrokken team! Veel complimenten ontvangen vanuit de deelnemers. Daarnaast is het leuk voor iedereen en erg origineel!

Soester Duinen Dropping

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

De Soester Duinen dropping is een uniek bedrijfsuitje dat je meesleurt in een spectaculair heldenverhaal tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Duitse invasie dreigt in heel Europa en nu aan jullie de zware taak om dit te dwarsbomen. Tijdens de Soester Duinen dropping zijn jullie codekrakers in dienst van verschillende crypto-analytische verzetsgroepen. Jullie hebben in het diepste geheim de opdracht gehad om de cryptische Enigma berichten te ontcijferen en daarmee de Duitse invasie te saboteren. Hoe goed werken jullie samen en zijn jullie in staat om de oorlog te winnen door de Enigma codeermachine te kraken?


De Soester duinen dropping
In teams van 7 personen moeten jullie zorgen voor een passende strategie, het oorlogsgebied verkennen, ouderwets kaartlezen, missies voltooien en militaire skills toepassen. Een uitmuntende samenwerking is nodig om zoveel mogelijk opdrachten succesvol te volbrengen. Elke voltooide opdracht brengt jullie dichterbij de oplossing om de Enigma te kraken. Redden jullie het land van de Duitsers en win je met jouw team de Duindropping?

Tijdens dit bloedstollende personeelsuitje wordt aanspraak gemaakt op jullie vermogen tot samenwerken, leiderschap, strategie, teambuilding, creativiteit en competitie. Maar plezier staat voorop!

 

Elk team een iPad
Voor de Soester Duinen dropping krijgt elk team een iPad. Op deze iPad zie je een kaart van het spelgebied, waarin je de verschillende opdrachten uitvoert. Je kan op de iPad chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de verschillende raadsels oplossen om de code te kraken en de Duitse legioenen de baas te zijn. Als alle aanwijzingen verzameld zijn, krijgen de teams de mogelijkheid om de enigma te kraken tijdens een spannend eindspel. Kortom, een actief buitenspel waarin tactiek, strategie en samenwerking centraal staan.

 

 

 

Optioneel bij te boeken:
- Dropping met legertruck of helikopter
- Opening en afsluiting door Korps Mariniers
- Outdoor lasergamen
- Brancard race
- Mijnenveld

 

Om een idee te krijgen hoe uw eigen Soester duinen dropping eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.00 uur Ontvangst met Lunch (optioneel)
• 14.00 uur Ontvangst deelnemers
• 14.30 uur Uitleg programma Soester duinen dropping
• 14.45 uur Teams zijn op pad
• 17.00 uur Teams gaan met aanwijzing op zoek naar de eindlocatie
• 17.30 uur Tijd voor napraten tijdens de borrel + prijsuitreiking!
• 18.15 uur Einde programma / diner / bbq (optioneel)

 

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Escape Race 

2. De Wijnroute

3. Masterchef


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Soester Duinen Dropping

v.a. € 34.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.