Bedrijfsuitje

Stand Up Paddle Boarden - Suppen

v.a. € 25.00 p.p.

Bedrijfsuitje

Stand Up Paddle Boarden - Suppen

Het bedrijfsuitje of teambuilding dag organiseren op het strand is natuurlijk al een goed idee. Maar door deze zonnige dag aan te vullen met een originele activiteit wordt dit bedrijfsuitje onvergetelijk.

Stand up paddle boarden is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het is een vrij nieuwe sport wat afstamt vanuit de surfcultuur. In Hawaï gebruikte de surfers deze techniek om het overzicht te bewaren over zee. Stand Up Paddle wordt ook wel ‘suppen’ genoemd.

Tijdens ons programma gaan jullie kennis maken met het suppen en krijg je les van onze ervaren begeleiders. Tijdens een twee uur durend programma besteden we aandacht aan de basisprincipes van de sport. Denk hierbij aan de bewegingstechnieken en natuurlijk de veiligheidsregels.

Stand up paddle boarden is geschikt voor bedrijven uit alle sectoren, zowel voor de jonge collega’s als de senioren. Stap op de paddle board en maak een prachtige tocht langs de kust.

Optionele toevoeging aan het programma

Ontbijt, lunch, diner, borrel, feestavond


Ook mogelijk in combinatie met: 

- Vergaderen

- Bedrijfs- / managementtrainingen 

- Vitaliteitscursussen 

- Overnachten

- Vervoer

 


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager