Tandemsprong

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Tandem sprong

Fantastisch, verbijsterend, indrukwekkend...

 

Laat een droom tot leven komen met een tandemsprong. Een unieke kans voor jong en oud om zonder parachute opleiding een avontuur mee te maken. Monsterevents maakt van je tandemsprong een onvergetelijke ervaring. Na een korte en heldere uitleg van 10 min. ga je samen met een professionele tandempiloot de lucht in. Samen vlieg je naar de hoogte waarop de vrije val kan beginnen; 3500 meter.

 

Veilig vastgehaakt aan je tandempiloot kan de vrije val beginnen. Ver weg van moeder aarde maak je met een snelheid van 200 km p/u een vrije val van 40 seconden. Het sensationele en onbeschrijfelijke gevoel laten de dagelijkse beslommeringen vervagen. Op 1500 meter boven de grond opent je tandempiloot de extra grote parachute. Genietend van een adembenemend uitzicht vlieg je rustig terug naar de aarde. Met een glimlach op je gezicht en een ervaring voor het leven rijker land je na 6 minuten met beide benen op de grond.

Een avontuur om nooit te vergeten!

Wilt u het arrangement ‘’Foute vrienden’’ boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Tandemsprong

v.a. € 150.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid