Reviews

Dzeneta (ING)

Escape the city game zit goed in elkaar, hoog niveau. Begeleiding van escape game erg enthousiaste jongeman.

Kelly (Londen & van Holland)

Op een ontspannen manier door Amsterdam lopen. Het was voor zowel fanatieke mensen als mensen die lekker met de groep meelopen een leuke activiteit! Leuke, spannende game!

Johan (Always)

Een leuke, spannende game waar ook echt wel wordt gelachen.

Toine (Gall & Gall)

Een ontzettend leuk spel waarbij je onder tijdsdruk moet presteren! Leuk om elkaar als collega’s beter te leren kennen!

Iris (Ikea)

We hebben een leuke middag gehad tijdens het ontmantelen van de bom.

Meer reviews

Lars (Primera)

Een ideaal team uitje! Teamwork is vereist. Leuk om je op een andere manier samen te werken met je collega’s!

The big City Escape

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Gewoon een bedrijfsuitje als alle andere. Tenminste, dat zou je denken


Wat een leuke middag in de stad leek te worden verandert snel wanneer er iemand komt binnenlopen met een bomkoffer. Wat te doen? Jullie zijn ineens middenin je ergste nachtmerrie terecht gekomen. Het spel gaat gelijk beginnen en de spanning is meteen voelbaar. Voor jullie staat namelijk een tikkende bom koffer en je hebt minder dan twee uur om deze koffer te ontmantelen.


De afzender van de bomkoffer is de organisatie ATG. De bom is hun wraak voor het oppakken en arresteren van hun leider de gestoorde genie Jack de B. De ATG dreigt met deze bomkoffer de complete stad op te blazen. Het is aan jullie om deze bom binnen twee uur onschadelijk te maken. Dit kan alleen door het ontmantelen van vernuftige koffer en het doorknippen van de goede draden.


Jij en je collega’s of vrienden worden naar een aparte ruimte begeleid waar je als team jullie  geheime teamopdracht te horen krijgen. Als je jullie missie weten ga je als team snel op pad de hermetisch afgesloten binnenstad in. Gewapend met een iPad op zoek naar sporen en aanwijzingen die nodig zijn om de bom uit te schakelen. Teamwork is essentieel. Elk team is verantwoordelijk voor een deel van de opdracht waarmee je een stukje van de puzzel kunt ontrafelen. Alleen als ieder team zijn opdracht goed uitvoert is kan de bom onschadelijk gemaakt worden.


Op de iPad krijgen jullie tips binnen die leiden naar plaatsen waar je opdrachten kunt vinden waarmee je aanwijzingen krijgt om de bom koffer onschadelijk te maken. Communiceer live via de iPad met andere teams en help elkaar waar nodig om samen zo snel mogelijk te werken.  Zoek en vind de hide-out van de terroristen, hier vind je nog meer aanwijzingen en gereedschap die je helpen de bom te ontmantelen. Ontdek waar de blueprints van de bom liggen maar maak vooral haast.
Je hebt drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang.


En de tijd tikt maar door…..Tik tok, tik tok.


Elk team een iPad

Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad's. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video's en foto's. Wij geven u ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Kortom, het is een real life bordspel ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets.


Om een idee te krijgen hoe uw eigen ontvoeringszaak eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeldprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.30 uur     Ontvangst
• 13.45 uur     Bomkoffer wordt gebracht
• 13.50 uur     Indeling teams 
• 17.00 uur     Spannende ontknoping " Bom ontmanteling" 
• 17.15 uur     De overdracht
• 17.30 uur     Optioneel aanvang BBQ/Diner etc..

 

Afhankelijk van het doel van uw evenement, de specifieke voorkeuren, het budget en het aantal personen stellen wij een programma op maat voor u samen. Hiermee bieden wij u een compleet ingevulde dag aan. De activiteiten worden zo ingepland, dat uw dag op een ontspannende en gezellige manier gevuld kan worden.

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Escape Race 

2. De Wijnroute

3. Masterchef


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

The big City Escape

v.a. € 32.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.