Reviews

Deborah (Gemeente Amsterdam)

Een super geslaagde activiteit en zeker aan te raden!

Nausikaa (Easywalker)

Een ontzettend leuk en interactief spel!

Tuk Tuk Rally Amsterdam

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Tuk Tuk Rally Amsterdam

Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje deze fantastische tuk tuk rally door het prachtige Amsterdam is niet alleen uitdagend en spannend maar is ook nog eens een duurzaam uitje in Amsterdam. U gaat de strijd aan met uw collega's of vrienden door een rally te rijden op de Amsterdamse grachten in uw eigen privé Tuk Tuk en uw eigen privé chauffeur! Een unieke uitdaging voor ieder tuk tuk team in Amsterdam!

 

Deze bloedstollende rally over de grachten en binnenstad van Amsterdam is een bedrijfsuitje dat weldegelijk het uiterste van ieder team vraagt. Welk team bedenkt de beste strategie en zorgt dat hun eigen tuk tuk chauffeur het snelst van opdracht naar opdracht scheurt! Voor ieder team ligt een ipad klaar die fungeert als uw eigen TomTom in Amsterdam. Via de ipad bepaalt u zelf welke route u gaat rijden, communiceert u met de Game Master en de andere teams. Tijdens deze tuk tuk rally verschijnen diverse hotspots met raadsels, foto en/of video opdrachten en vragen over Amsterdam in uw scherm.

 

Tuk Tuk rally Amsterdam, wat kunt u verwachten?

Nadat de groep is opgedeeld in teams van maximaal 6 personen en een goede speluitleg heeft gehad is het dan eindelijk tijd voor actie! Ieder team spoed zich met hun eigen chauffeur naar de Tuk tuk. De chauffeurs weten van niks en doet exact wat jullie zeggen, goede samenwerken, goed navigeren en strategisch denken zijn het belangrijkst vandaag. Welk team bepaalt de snelste en beste route waarbij zoveel mogelijk hotspots gehaald worden. Bij ieder hotspot is er een uitdagende foto en/of video opdracht, vraag of  moet u een Amsterdams geheim ontrafelen.

 

Hoe kan uw eigen Tuk Tuk Rally Amsterdam eruit komen te zien, hieronder een voorbeeld:

 

Voorbeeldprogramma TukTuk Rally Amsterdam

• 13.00 uur Ontvangst met lunchbuffet (optioneel)

• 13.30 uur Ontvangst met koffie/thee (optioneel)
• 14.00 uur Ontvangst, uitleg + instructies Tuk Tuk rally Amsterdam
• 16.00 uur Einde Tuk Tuk Rally Amsterdam + ludieke prijsuitreiking

 

Optioneel

• 16.30 uur     Aanvang borreluurtje/bbq/buffet/diner

 

* Bovenstaande opzet is slechts een voorbeeld. In overleg kunnen de tijden worden gewijzigd!

** De genuttigde consumpties tijdens dit programma zijn niet bij de prijs inbegrepen.

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting

 

De Tuk Tuk rally Amsterdam is snel, spannend en gevarieerd. Goed samenwerken, creatieve oplossingen zoeken, oriëntatie, navigatievermogen & creativiteit en koelbloedig zijn, zijn kenmerken waarop de teams getest worden. Scherp observatievermogen, logisch denken en goed navigeren gaat u helpen de race te winnen. Want jullie zijn natuurlijk de beste!

 

Welk team is er tijdens deze tuk tuk rally Amsterdam het snelst, scoort de meeste punten en gaat er vandoor met de  hoofdprijs! Deze tuk tuk rally in Amsterdam laat u op bijzondere wijze zien wat voor moois Amsterdam allemaal te bieden heeft..

 

Waarom duurzaam en maatschappelijk verantwoord? Onze Tuk Tuks zijn geluidloos, elektrisch en milieuvriendelijk!


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


De Tuk Tuk Rally Amsterdam kunt u ook goed combineren met;

1. Sloepen Game Amsterdam

2. Masterchef

3. Escape Race 


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Tuk Tuk Rally Amsterdam

v.a. € 59.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid