Trots partner 

Alweer 4 jaar zijn wij trots partner van Sportclub Only Friends en het Friendship Sports Centre.

Lees hier meer

Covid - 19

In deze onzekere tijden willen wij je graag op de hoogte houden van hoe wij als organisatie, omgaan met de ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus) in Nederland.

De laatste update (28 september 2020):

We kunnen Nederland alleen van het slot halen als iedereen de afspraken blijft naleven. Dus thuis blijven als je klachten hebt, 1,5 meter afstand, werk zo veel mogelijk thuis en vermijd drukte, was de belangrijkste boodschap van Minister President Rutte en minister De Jonge, alvorens zij het tijdelijke aanscherpen van een aantal maatregelen door namen, waaronder het openstellen van kleine bijeenkomsten tot 30 personen (binnen) en 40 personen (buiten) vanaf 29 september.

Vanaf 29 september worden horeca en bijvoorbeeld musea deels opengesteld waarbij het maximum in bijvoorbeeld restaurants tot 30 personen, waarbij de regelgeving m.b.t. bijvoorbeeld 1,5 meter leidend blijft. Reizen naar Amsterdam, Rotterdam en Den Haag wordt afgeraden, alleen als het noodzakelijk is. Ook de overige algemene maatregelen hieronder samengevat, blijven van kracht:

  • - Blijf altijd thuis als je klachten hebt
  • - Bij benauwdheid en/of koorts blijven alle huisgenoten thuis
  • - Houd anderhalve meter afstand
  • - Werk zoveel mogelijk thuis
  • - Buitenshuis geldt: vermijd drukte. Deze komt in de plaats van het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven. Verder reizen we niet onnodig en het openbaar vervoer gebruiken we alleen als dat noodzakelijk is
  • - Ben je ouder dan 70 of heb je een andere ziekte dan COVID-19, wees dan extra voorzichtig
  • - Ook de algemene hygiëneadviezen blijven gehandhaafd: handen wassen, hoesten en niezen in binnenkant van de elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken en meteen weggooien.

Door Rijksoverheid.nl zijn de verruimingen als volgt samengevat:

 

Hieronder kun je onze aanvullende voorwaarden vinden om ervoor zorgen dat alle betrokken partijen, zoals jullie onze klant, wij als organisatie, hotels, busvervoer maatschappijen, horecalocaties, event managers/ begeleiders en andere toeleveranciers, die met jullie evenement te maken hebben, niet de dupe worden bij een onvoorziene annulering op de dag van uitvoering, zoals wanneer de overheid het niet toelaat.

Wij hebben de volgende scenario’s waar wij veel vragen over krijgen:

1. Wij hebben een offerte ontvangen alleen twijfelen wij of wij die moeten bevestigen i.v.m. de richtlijnen van het RIVM.

Gezien de vele verplaatsingen van de evenementen / uitjes die geboekt zijn voor de corona situatie zullen veel bedrijven, zodra het RIVM en overheid het toelaat, de evenementen weer voortzetten. De beschikbare datums zullen dan snel volgeboekt worden bij de restaurants, evenementenlocaties en onze uitvoerders. Om verzekerd te zijn van jullie opgegeven uitvoerdatum, adviseren wij je de offerte te bevestigen. Na bevestiging sturen wij een aanbetalingsfactuur van 35% van het totaal bedrag. Wij zorgen er dan voor dat deze datum beschikbaar blijft en uitgevoerd kan worden zoals geoffreerd.

2. Wij hebben een evenement met uitvoerdatum na 29 september 2020, maar we weten nog niet of we het door willen laten gaan of willen verplaatsen.

Op dit moment blijven onze algemene voorwaarden van kracht op alle uitjes die geboekt zijn na 29 september 2020. Wanneer de maatregelen niet versoepelen en blijven aanhouden, snappen wij dat dit een zeer ongewone situatie is. Wij zijn flexibel en denken graag met jullie mee. Hiervoor adviseren wij jullie om contact met ons op te nemen. Wel willen wij jullie vragen dit z.s.m. te doen aangezien wij het op dit moment ontzettend druk hebben met het verplaatsen van de uitjes die zijn geboekt tot 20 oktober 2020 en hierdoor verwachten wij begin volgend jaar een enorme drukte. Hebben jullie direct al een nieuwe datum in gedachten? Dan kunnen jullie uiteraard contact met ons opnemen en helpen wij jullie graag verder.

3. Wij hebben een evenement geheel bevestigd, maar willen dit 100% annuleren. Hoe gaan jullie hiermee om?
Helaas is een uitje kosteloos annuleren voor ons echt geen optie. Bij het annuleren van een uitje ontvangen jullie van ons een annuleringsfactuur conform onze Algemene Voorwaarden. Dit bedrag zijn jullie niet kwijt maar zal verrekend worden bij een volgend event met een geldigheidsduur van 1 jaar vanaf geboekte event datum.

4. Wij willen graag een offerte aanvragen of een uitje regelen, maar twijfel over de aanhoudende situatie.

Wij gaan te werk zoals jullie van ons gewend zijn. Echter zullen wij ons flexibel opstellen wanneer het virus aan blijft houden. In al onze overeenkomsten zullen wij hierover een extra regel toevoegen. Wij gaan ervan uit dat wij binnenkort gewoon weer geweldige evenementen / uitjes kunnen organiseren. Wacht daarom niet te lang en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Let op: doordat al onze evenementen / uitjes worden opgeschoven, verwachten wij later dit jaar meer drukte dan normaal. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij jullie niet te lang te wachten met het doen van een aanvraag. Zoals hierboven in ons beleid omtrent het coronavirus loop je hiermee geen risico. Monsterevents zal dit beleid langer doortrekken op het moment dat o.a. de beperkende maatregelen zich onverhoopt langer voordoen.

De ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen wij op de voet volgen en mochten er zaken veranderen in ons beleid dan zullen wij jullie hier z.s.m. van op de hoogte brengen.

Heb je alsnog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 020-3037300.

Voor nu, zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Blijf gezond! We are in this together.

Bekijk hier een motiverende filmpje van een van onze partners “Gray Matters” “Hoe kunnen wij bijdragen of helpen in een gemeenschappelijke crisis?


Stay safe and take care!

Houd je aan de opgegeven regels