Trots partner 

Alweer 4 jaar zijn wij trots partner van Sportclub Only Friends en het Friendship Sports Centre.

Lees hier meer

Covid - 19

In deze onzekere tijden willen wij u graag op de hoogte houden van hoe wij als organisatie, omgaan met de ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus) in Nederland.

 

Met de verlenging van de maatregel waarbij geen evenementen en of bijeenkomsten mogen plaatsvinden tot 1 juni en de onzekerheid wat hierna gaat gebeuren in de evenementenbranche, horeca en gerelateerde ondernemers, zijn dit hele spannende tijden.

 

Onze gedachtens gaan ook aan de mensen die werkzaam zijn in de zorg, de politie, de brandweer de leraren en supermarktpersoneel. Ook aan alle mensen die voor ons zorgen en ons land draaiende houden op dit moment.

 

Ook het Monsterevents team wordt hierbij flink op de proef gesteld. Het creëren en organiseren van evenementen werd vervangen met annuleringen, verplaatsingen en oplossen van vele ongewone situaties. Uiteraard houden wij ons liever bezig met het organiseren van een geweldige dag voor onze klanten.

 

De situatie laat ons ook hele mooie en positieve kanten zien, creatieve oplossingen van ondernemers, aanmoedigende campagnes voor de mensen die onze maatschappij draaiende houden, hulp biedende buren en omgeving. Hoe vrienden, familie en je naaste met humor of positiviteit probeert aan te moedigen om de overheidsmaatregelen zo goed mogelijk na te leven. Dit treft ons allemaal en de enige oplossing hiervoor is er samen voor te gaan!

 

Ook wij willen er alles aan doen om deze periode gezamenlijk met onze klanten, leveranciers en partners zo goed mogelijk door te komen. Monsterevents draagt dan ook graag haar steentje bij, in de tijden van crisis, om elkaar te positief te blijven ondersteunen en belangeloos te helpen!

 

Met “ We beat this together” zien wij dit dan ook als de ultieme teambuilding waarbij de gehele samenleving zich voor in moet zetten om dit te overwinnen!

 

Bekijk hier een motiverende filmpje van een van onze partners “Gray Matters” “Hoe kunnen wij bijdragen of helpen in een gemeenschappelijke crisis?

 

Stay safe and take care!

 

 

 

Hou je aan de opgegeven regels