Covid - 19

In deze onzekere tijden willen wij je graag op de hoogte houden van hoe wij als organisatie, omgaan met de ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus) in Nederland.

 

Update 16-08-2021

We kunnen Nederland alleen van het slot halen als iedereen de afspraken blijft naleven. Dus thuis blijven als je klachten hebt, 1,5 meter afstand, werk zo veel mogelijk thuis en vermijd drukte. Deze regels kunnen we onderhand dromen maar ze blijven belangrijk.

• In heel Nederland geldt een avondklok;

• Werk thuis, tenzij het niet anders kan;

• Was vaak uw handen;

• Hoest en nies in uw elleboog;

• Houd 1,5 meter afstand van anderen;

• Is het druk? Ga dan weg;

• Draag een mondkapje waar dat verplicht is;

• Klachten? Blijf thuis en laat u testen.

Het plan van de overheid is om vanaf 20 september de 1,5 meter regel overal loslaten. Hierbij geldt wel dat er bij evenementen met meer dan 75 personen, gewerkt zal worden met coronatoegangsbewijzen zowel binnen als buiten.

Wanneer krijg je een coronatoegangsbewijs?

-          Als je volledig gevaccineerd bent

-          Of een geldig herstelbewijs hebt

-          Of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud

Onze uitjes hebben wij zo weten aan te passen dat de meeste gewoon weer mogelijk zijn en wij jullie een onvergetelijke dag kunnen bezorgen!

Wij hebben de volgende scenario’s waar wij veel vragen over krijgen:

1. Wij hebben een offerte ontvangen alleen twijfelen wij of wij die moeten bevestigen i.v.m. de richtlijnen van het RIVM.

Gezien de vele verplaatsingen van de evenementen / uitjes die geboekt zijn voor de corona situatie zullen veel bedrijven, zodra het RIVM en overheid het toelaat, de evenementen weer voortzetten. De beschikbare datums zullen dan snel volgeboekt worden bij de restaurants, evenementenlocaties en onze uitvoerders. Om verzekerd te zijn van jullie opgegeven uitvoerdatum, adviseren wij je de offerte te bevestigen. Na bevestiging sturen wij een aanbetalingsfactuur van 35% van het totaal bedrag. Wij zorgen er dan voor dat deze datum vastgelegd wordt en het event uitgevoerd kan worden zoals geoffreerd.

2. Wij hebben een evenement met uitvoerdatum na 15 april 2021, maar we weten nog niet of we het door willen laten gaan of willen verplaatsen.

Op dit moment blijven onze Algemene Voorwaarden van kracht op alle uitjes die geboekt zijn na 6 april 2021. Wanneer de maatregelen niet versoepelen en blijven aanhouden, snappen wij dat dit een zeer ongewone situatie is. Wij zijn flexibel en denken graag met jullie mee. Hiervoor adviseren wij jullie om contact met ons op te nemen. Wel willen wij jullie vragen dit z.s.m. te doen aangezien wij het op dit moment ontzettend druk hebben met het verplaatsen van de uitjes die zijn geboekt in 2020 en hierdoor verwachten

wij dit jaar in juli, augustus en vooral september 2021 een enorme drukte. Hebben jullie direct al een nieuwe datum in gedachten? Dan kunnen jullie uiteraard contact met ons opnemen en helpen wij jullie graag verder.

3. Wij hebben een evenement geheel bevestigd, maar willen dit 100% annuleren. Hoe gaan jullie hiermee om?

Helaas is een uitje kosteloos annuleren voor ons echt geen optie. Bij het annuleren van een uitje ontvangen jullie van ons een annuleringsfactuur conform onze Algemene Voorwaarden. Dit bedrag zijn jullie niet kwijt maar zal verrekend worden bij een volgend event met een geldigheidsduur van 1 jaar vanaf geboekte event datum.

4. Wij willen graag een offerte aanvragen of een uitje regelen, maar twijfel over de aanhoudende situatie.

Wij gaan te werk zoals jullie van ons gewend zijn. Echter zullen wij ons flexibel opstellen wanneer het covid-19 virus aan blijft houden. In al onze overeenkomsten zullen wij hierover een extra regel toevoegen. Wij gaan ervan uit dat wij binnenkort gewoon weer geweldige evenementen / bedrijfsuitjes kunnen organiseren. Wacht daarom niet te lang en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Let op: doordat al onze evenementen / uitjes worden opgeschoven, verwachten wij later dit jaar meer drukte dan normaal. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij jullie niet te lang te wachten met het doen van een aanvraag. Zoals hierboven in ons beleid omtrent het coronavirus loop je hiermee geen risico. Monsterevents zal dit beleid langer doortrekken op het moment dat o.a. de beperkende RIVM maatregelen zich onverhoopt langer voordoen.

De ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen wij op de voet volgen en mochten er zaken veranderen in ons beleid dan zullen wij jullie hier z.s.m. van op de hoogte brengen.

Heb je alsnog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 020-3037300.

Voor nu, zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Blijf gezond! We are in this together.

Stay safe and take care!

Houd je aan de opgegeven regels