Bedrijfsfeest

Diner show

Prijs op aanvraag

Bedrijfsfeest

Diner show

Bent u op zoek naar een origineel en uniek bedrijfs- of vriendenuitje, dan is dit het spektakel wat u zoekt! Diner show \\\"de Belevenis\\\" draait nu in diverse theaters in Nederland. De naam van deze theater show staat voor \\\"de Belevenis\\\", die u tijdens deze dinershow in alle heftigheid gaat ervaren! Drie Professionele vocalisten, een prachtig showballet, glitter & glamour en meer dan 150 kostuums! Razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat maakt de Diner show de Belevenis zo spectaculair!


Feestelijk ontvangst en een spannende opening!

U zal, indien gewenst, feestelijk worden ontvangen met een glaasje bubbels. Als de theaterzaal vol is gaat de stijlvolle opening waarbij de vast uw gasten zouden kunnen zijn, gevolgd door een mysterieus spel van muziek, licht en... Onder de habijten van de monniken gaat een spetterend showballet schuil!


Dineren en genieten van een geweldige show!

Diner show "de Belevenis" zou natuurlijk geen diner show zijn zonder een heerlijk gangen menu. Na het voorgerecht neemt de cast u mee naar de grootste musicalsuccessen op Broadway. De grootste sterren uit Las Vegas zullen acte de presense geven in dit showblok: Liza Minelli, Frank Sinatra, Shirley Bassey, Genekelly e.v.a. Het geweldige showblok zal worden afgesloten in de Moulin Rouge. Al dinerend kan u genieten van al dit moois!


Grote sterren zijn weer terug op het toneel!

Sterren zoals de gehele cast van "Grease", Buddy Holly, Tina Turner, Elvis Presley, ABBA, The Blues Brothers... zijn aanwezig om u tijdens het hoofdgerecht te vermaken met hun geweldige performances! Na het nagerecht is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Hoe kan dit nu beter dan op de feestmuziek van Marco Borsato, Ruth Jacot, Frans Bouwer, Jan Smit, Gerard Joling, Edsilia Rombley en Nick en Simon.. ze zijn allemaal aanwezig!

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 18.30 uur     Ontvangst in de theaterzaal (optioneel met een glaasje bubbels)

• 19.00 uur     Aanvang Diner show \\\"de Belevenis"

• 23.30 uur     Einde Diner show "de Belevenis"

U kunt dit uitje al boeken vanaf 10 personen, maar ook voor een grote groep. Bent u geïnteresseerd in de Diner show \\\"de Belevenis\\\", vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt dan kijken welke data de show u het beste uitkomt en wij verzorgen de rest!


Kortom, alle ingrediënten voor een geweldig theater spektakel dat u nooit meer vergeet!!


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager