Dinnershow

Bedrijfsfeest

Dinnershow

Prijs op aanvraag
 • 180 minuten
 • Indoor
 • Locatie op aanvraag
 • 30 – 5000 personen

Bedrijfsfeest

Dinnershow

Ben je op zoek naar een origineel en uniek bedrijfs- of vriendenuitje, dan is dit het spektakel wat u zoekt! Diner show “de Belevenis” draait nu in diverse theaters in Nederland. De naam van deze theater show staat voor “de Belevenis”, die je tijdens deze diner show in alle heftigheid gaat ervaren! Drie Professionele vocalisten, een prachtig showballet, glitter & glamour en meer dan 150 kostuums. Razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat maakt de Diner show de Belevenis zo spectaculair!

Feestelijk ontvangst en een spannende opening!

Je zal, indien gewenst, feestelijk worden ontvangen met een glaasje bubbels. Als de theaterzaal vol is gaat de stijlvolle opening waarbij de vast uw gasten zouden kunnen zijn, gevolgd door een mysterieus spel van muziek, licht en… Onder de habijten van de monniken gaat een spetterend showballet schuil!

Dineren en genieten van een geweldige show!

Diner show “de Belevenis” zou natuurlijk geen diner show zijn zonder een heerlijk gangen menu. Na het voorgerecht neemt de cast je mee naar de grootste musical successen op Broadway. De grootste sterren uit Las Vegas zullen acte de presense geven in dit showblok: Liza Minelli, Frank Sinatra, Shirley Bassey, Genekelly e.v.a. Het geweldige showblok zal worden afgesloten in de Moulin Rouge. Al dinerend kan je genieten van al dit moois!

Grote sterren zijn weer terug op het toneel!

Sterren zoals de gehele cast van “Grease”, Buddy Holly, Tina Turner, Elvis Presley, ABBA, The Blues Brothers… zijn aanwezig om je tijdens het hoofdgerecht te vermaken met hun geweldige performances! Na het nagerecht is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Hoe kan dit nu beter dan op de feestmuziek van Marco Borsato, Ruth Jacot, Frans Bouwer, Jan Smit, Gerard Joling, Edsilia Rombley en Nick en Simon.. ze zijn allemaal aanwezig!

Je kunt dit uitje al boeken vanaf 10 personen, maar ook voor een grote groep. Ben je geïnteresseerd in de Diner show “de Belevenis”, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Je kunt dan kijken welke data de show je het beste uitkomt en wij verzorgen de rest!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Rachel (Intratuin)

De show was heel leuk. Iedereen was tevreden. Zeker een aanrader.

Hugo (BNN)

Geweldige avond. Alleen maar positieve reacties van de werknemers!

Dennis (GVB)

Hele fijne organisatie. Goed contact gehad, alles was goed geregeld.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

14.30 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.30 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, programma
15.15 Start bedrijfsfeest
18.00 Einde bedrijfsfeest
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

 • Lunch
 • Diner
 • BBQ
 • Vergadering
 • Overnachting
 • Vervoer

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy