Reviews

Sanne (Rijkswaterstaat)

Een actieve, unieke dag beleefd waarbij je als team echt moet samenwerken en je elkaar beter leert kennen. Superleuk!

Elwin

De gastheer(Marcel) heeft zeer goed meegedacht en ons heel goed geholpen. Het bouwen was zeer uitdagend maar niet te lastig gezien onze achtergronden (niet technisch). Al met al een zeer leuke ervaring!

Loes (Provincie Limburg)

Het was een super middag gisteren. De mannen hebben genoten en behoorlijk hard gewerkt. Hierbij wil ik jullie dan ook bedanken voor de goede organisatie.

Dis (Aan de Stegge Roosendaal)

Erg leuke en actieve dag gehad, prima activiteit om teambuilding te stimuleren!

Sanne (Rijkswaterstaat)

Een actieve, unieke dag beleefd waarbij je als team echt moet samenwerken en je elkaar beter leert kennen.

Een dag als bouwkundige

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Een dag als Bouwkundige

Een uitdagende dag voor jouw en je collega’s. 

 

Twee tot vijf teams strijden tegen elkaar tijdens het bouwen met levensgroot constructie materiaal. Er zal dus werkelijk gebouwd worden. Perfect om eens te werken aan de samenwerking binnen je team. Een dag als bouwkundige is een actieve en gezellige dag weg op een geheel nieuwe manier.

Elk team heeft zijn eigen kleur en is voorzien van genoeg constructie materiaal, een overall en een veiligheidshelm. Met behulp van een 3D- bouwtekening gaan de teams aan de slag. Ontwerp eerst de constructie en ga vervolgens aan de slag. Je kunt kiezen uit verschillende bouwprojecten. Hieronder staat in het kort beschreven wat deze bouwprojecten inhouden.

De Empire State building
De teams bouwen een toren en een kraanwagen. Overleg, coördinatie en vooral juiste taakverdeling en efficiënte samenwerking zullen hiervoor van belang zijn. Het team dat met de zelfgebouwde kraan het dak op de toren weet te zetten wint.

De Special Force
De teams bouwen elk een katapult in een kanonvorm op een ´vrachtwagen´. De katapult zal worden voorzien met 6 wielen en is ruim drie meter lang. Tijdens het eindspel zullen de kanonnen op elkaars doelen schieten met ballen. Het team dat het doel van de tegenstander het eerst raakt wint.

De Gouden Brug
De teams bouwen een brug en een koerierswagen. De brug zal 6 meter lang worden en 1 meter breed. Hierbij zullen er ook twee opritten moeten worden gebouwd en een brugdeel en dit alles van het constructiemateriaal. Het team dat het eerst de auto over de brug heeft laten gaan om aan de andere kant het pakketje op te halen wint.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 14.00 uur      Ontvangst bij Een dag als Bouwkundige
• 14.15 uur      Instructies en teamindeling
• 14.30 uur      Start Bouwprojecten
• 17.00 uur      Einde
• 17.30 uur      Diner (Optioneel)

Wilt u het arrangement “Een dag als Bouwkundige”boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Een dag als bouwkundige

v.a. € 39.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.