Een half uur zelf vliegen, vlieglessen

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Een half uur zelf vliegen, vlieglessen

Over vliegen kunt u dromen, maar of het iets voor u is? Dat weet u pas op het moment dat u zelf vliegt. 

Heeft u altijd al eens in de cockpit plaats willen nemen en zelf willen vliegen? Dan bent u bij Monsterevents aan het juiste adres. Wij bieden verschillende vliegcursussen en lessen aan waarbij u onder begeleiding van een professionele piloot uw eerste vlieguurtjes kunt maken.

Wij bieden proeflessen of cursussen van een half uur of een uur aan zodat u kennis kunt maken met de recreatieve luchtvaart en de mogelijkheid heeft om zelf eens een vliegtuig te besturen. Mocht u overtuigd zijn, dan kunt u natuurlijk voor al uw vragen betreffende vliegopleidingen bij ons terecht. 

Voor een proefles van een half uur moet u ongeveer een uur uittrekken. Bij een proefles van een uur moet u rekenen op 1,5 uur. U begint met een korte theorieles (de briefing) waarin u leert waarom een vliegtuig vliegt en hoe u het bestuurt. 

U loopt met de instructeur mee tijdens de (korte) inspectie van het 2-persoonsvliegtuig. Daarna gaat u vliegen: de instructeur voert de start uit en geeft op veilige hoogte de besturing aan u over. Samen met de instructeur neemt u een aantal van de oefeningen uit de eerste fase van de vliegopleiding door. Na een half uur (of een uur, afhankelijk van uw keuze) zet de instructeur het vliegtuig weer voor u aan de grond en kunt u de ervaring met hem, collega’s en/of vrienden nabespreken.


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 12.00 uur     (Optioneel) Ontvangst met een overheerlijke lunch

• 12.30 uur     Ontvangst met koffie en thee

• 13.00 uur     Gezamenlijke briefing, uitleg programma

• 13.30 uur     Aanvang vliegcursus, Ready for Take-off!

• 16.00 uur     Uitreiking luchtdoopcertificaat en afsluiting van de dag

• 17.00 uur     Einde van het programma en start van het nagenieten

• 17.30 uur     (Optioneel) Aansluitend diner

De proefles wordt afgesloten met het invullen van een certificaat of uw persoonlijk logboek. De hierin vermelde vliegtijd blijft geldig voor uw eventuele opleiding. De ervaring leert dat u daarna geconfronteerd wordt met het vliegers virus. U bent dus gewaarschuwd.  Vliegen is verslavend..!


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Een half uur zelf vliegen, vlieglessen

v.a. € 120.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid