Reviews

Thomas (Vrijgezellendag)

Unieke en uitdagende ervaring op het water. De choaches, de activiteit, de tijdsduur, de locatie en de flexibiliteit waren echt de pluspunten van het programma!

Cindy (Groepsuitje)

Medewerkers van Monsterevents komen met goeie ideeën, helpen je met het voorbereiden, je hoeft alleen maar aan te geven wat je wil met hoeveel mensen en hoe je de dag voor je ziet de rest word geregeld! Alles is mogelijk!! enthousiaste mensen aan de telefoon! De activiteit was goed geregeld. Er heerste rust maar vooral enthousiasme.

Aaron (Vrijgezellendag)

Echt een unieke beleving op het water. Het werd allemaal super goed uitgelegd en de begeleider maakte ons allemaal enthousiast. De hele dag was gewoon top geregeld!

Flyboard Experience Durf te Dromen

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Flyboard Experience Durf te Dromen
Ben jij de nieuwe James Bond? Houd jij er van om nieuwe en vooral stoere gadgets uit te proberen? Dan is Flyboarden echt is voor jou en je vrienden. Verras je vrienden met deze unieke Experience en je krijgt les in deze nieuwste extreme vorm van watersport, Flyboarden .

Tijdens onze Flyboard Experience krijg je les in het Flyboarden. Deze lessen worden te allen tijden uitgevoerd door een tweetal Flyboard instructeurs. Na een korte en gedegen instructie ga je direct het water op en zul je binnen enkele minuten al voldoende controle hebben en het Flyboarden beheersen. Als een ware superheld vliegen boven en over het water, van boven naar beneden, van links naar rechts, geweldige duikvluchten maken, een dag om nooit meer te vergeten.

Onze sensationele Experience bestaat uit twee onderdelen, allereerst een stukje theorie, instructies voor de apparatuur en hoe kun je het best balanceren op het Flyboard. Uiteraard ga je in het tweede deel de zojuist geleerde theorie meteen in praktijk brengen!

Flyboard Experience; een spectaculaire ervaring, het ultieme gevoel van vrijheid, een enorme adrenaline kick, 15 meter boven het water, als een dolfijn door het water duiken wie wil dit nou niet!

Tijdens je eigen spectaculaire Flyboard Experience zul verschillende technieken leren zoals;
• The lift
• Back flip
• Dolphin dive
• Tornado180
• en nog veel meer …

Onze Flyboard Experience duurt ongeveer een half uur per persoon. Hiervan is een kleine tien minuten theorie en de rest praktijk op het Flyboard. Het minimum aantal uren is 4 en of je nu met 4 personen komt of 12 dat is aan jullie.

Om een idee te krijgen hoe je Eigen Flyboard Experience eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 12.00 uur      Ontvangst met lunch buffet (Optioneel)
• 12.30 uur      Ontvangst en uitleg Flyboard Experience

• 13.00 uur      Aanvang Experience

• 17.00 uur      Einde activiteit, opfrissen, vertrek gasten

Optioneel
• 17.00 uur      Aanvang borreluurtje

• 18.00 uur      Aanvang Beach BBQ/buffet/diner

• 20.00 uur      Einde programma, vertrek gasten

Trek je stoute schoenen aan, een wetsuit en een flyboard en ga flyboarden met Monsterevents. Piloot of toeschouwer deze Experience staat garant voor een adembenemend spektakel. Een unieke en geslaagde dag! Wij nodigen graag alle stoere mannen en vrouwen uit voor deze bijzondere Experience…!

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Bubbel Voetbal

2. Zeilen op echte racers

3. Expeditie Robinson


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Flyboard Experience Durf te Dromen

v.a. € 65.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.