Glamourshoot: Net als in de film!

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Glamourshoot: Net als in de film!
Wil je er uitzien als je favoriete idool? Ons team zorgt voor de looks en de glamour.

Deze glamourshoot is zeer geschikt als vrijgezellenfeestje, maar wordt ook speciaal voor kinderen aangeboden. Ook de hapjes en de drankjes zullen niet ontbreken. Daarna in je nieuwe look op de foto. Eventueel verzorgen wij ook de kleding.

Tijdens deze workshop leert u van alles over visagie, huidverzorging, kleurencombinaties en styling. Voor iedereen is er persoonlijke aandacht, waardoor iedereen zich stap voor stap leert opmaken.

Ook worden er adviezen gegeven voor ieder huidtype. De uitleg hangt af van wat de groep graag wil weten. Het is dus een op maat gemaakte workshop waarbij iedereen gezellig en actief bezig is!

Als iedereen is opgemaakt en gestyled, is het tijd voor de fotograaf. Er worden van iedereen foto’s gemaakt, maar ook groepsfoto’s. De foto’s worden achteraf digitaal aangeleverd.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
15.00        Ontvangst met lunch (optioneel)
15.30        Ontvangst met een hapje en een drankje
15.45        Uitleg inhoud workshop
16.00        Start workshop
17.30        Einde workshop
18.00        Diner (optioneel)
19.00        Einde

Deze workshop kan ook gegeven worden speciaal voor kinderen.

Wilt u ‘Glamourshoot: Net als in de film!\\\' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Glamourshoot: Net als in de film!

v.a. € 55.00 p.p.