Reviews

Daan (Unica ICT Solutions)

Leuke dropping gehad met bijzondere opdrachten! Leuk om met een klein deel van een team deze activiteiten te ondernemen.

Marco (Volley Zuid)

Majoor de Moker hebben wij als "hilarisch" ervaren. Hoogtepunt is de Majoor zelf die de gehele groep met zijn scherpe opmerkingen aan het lachen wist te krijgen. Majoor bedankt voor deze ervaring!

Ayse (MG-Holland)

GPS dropping is een spectaculaire dag die je niet zo snel meer zal vergeten.

Edwin (Teamuitje)

Een super gave dropping samen met je vrienden. Echt een top uitje! Dit uitje zullen wij ook echt niet snel meer vergeten

Mariska

GPS dropping in de Veluwe is echt een aanrader. Origineel, actief en hilarisch. Iedereen deed super leuk mee en alles was van de voren goed uitgelegd.

Meer reviews

Linda (Gemeente Almere)

Super leuke dropping met leuke opdrachten en een prachtige omgeving, ook onwijs gelachen om Majoor Moker!

Melanie (McDonald's)

De spellen waren erg leuk en Majoor de Moker deed het erg grappig, daarnaast een goede lunch gehad!

Majoor De Moker: dropping op de Veluwe

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Majoor de moker: dropping op de Veluwe
Een absolute topper uit ons teambuilding-programma!

De reacties van onze gasten bevestigen keer op keer de kwaliteit en originaliteit van deze teambuilding. Het programma is in 2009 bekroond met de gouden EVENT-AWARD.

Onder leiding van majoor "De MOKER" wordt een avontuurlijk programma gedraaid. Er worden teams ingedeeld. Elke teamcaptain krijgt een plunje met een topografische kaart, kompas, proviand en ..... het modernste op het gebied van navigatie een mobiel GPS-systeem!

Vervolgens worden de teams op ludieke wijze gedropt. Back to Basic, onder het canvas van de Dikke Daf worden de diverse dropplaatsen bereikt.

Om een idee te krijgen hoe uw eigen GPS Dropping eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur     Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 14.00 uur     Ontvangst en uitleg van het programma “GPS dropping op de Veluwe”
• 14.15 uur     Start van de GPS dropping
                        - Diverse teambuildingsactiviteiten

                        - Diverse hindernissen

                        - Diverse denk opdrachten

• 17.00 uur     Afsluitend gezellig borrelen (optioneel)

• 17.30 uur     Einde programma, aanvang diner/bbq (optioneel)

 

Om het nog spectaculairder te maken is het mogelijk de deelnemers met (een)helikopter(s)uit te vliegen naar een droppingszône. Nu komt het aan op samenwerking, inventiviteit en saamhorigheid. Welk team heeft het beste uithoudingsvermogen en weet de technieken optimaal in te zetten?


Onderweg naar de eindbestemming moeten diverse hindernissen worden overwonnen o.a.: brancardrace, hijsopdracht en survivalparcours. Bij het eindpunt wordt men gezellig opgevangen met een drankje en een hartige lekkernij.

Afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte wordt er een exclusief evenement, bedrijfsuitje of relatiedag op maat samengesteld waarbij het samenwerken, fun en avontuur centraal staan.

De prijs van uw GPS dropping, bedrijfsuitje of relatiedag is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers, het aantal activiteiten en de gewenste catering.

Wilt u het programma “GPS dropping op de Veluwe” boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Majoor De Moker: dropping op de Veluwe

v.a. € 59.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.