Reviews

Don (Vrijgezellenuitje)

Goede eerste indruk door het hartelijke welkom van de begeleider. De activiteiten waren ontzettend leuk. We zijn lekker vies geworden en iedereen heeft het naar zijn zin gehad!

Eric (Vrijgezellendag)

Hele leuke dag gehad, waarin we veel gekke en vieze activiteiten moesten doen. Iedereen kon aan elk onderdeel mee doen. Dat was echt een pluspunt. Echt een origineel en leuk vrijgezellenuitje.

Jackass

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Jackass
Wie kent het programma Jackass niet? De meest lollige, lompe en absurde stunts die worden uitgevoerd door de stuntmannen. Monsterevents biedt dat nu ook aan voor jouw vrijgezellendag!

In de prachtige bossen van Noord-Brabant bevindt zich de perfecte locatie om eens even lekker je gang te gaan met stunts zoals in het programma Jackass. Het Jackass programma bevat diverse hilarische, absurde stunts voor een leuke middag tijdens uw vrijgezellenfeestje. De vrijgezel is verplicht om aan elke activiteit deel te nemen. Maar mocht u als deelnemer een activiteit willen overslaan, is dat uiteraard geen probleem!

Hier alvast een voorproefje van de activiteiten die jullie te wachten staat tijdens dit leuke vrijgezellendagje.

Vuurpeloton
Richten … Vuur!?
Volledig beschermd door een plastic vat wordt u onder vuurgenomen door de rest van de groep met echte paintball wapens.

Toiletpottenspel
Drie mensen nemen plaats op de toiletpotten, de rest mag mikken op de omklapborden. De grote vraag is: Wie van de drie haalt een nat pak (of gat!).

Thunder Ball
Vastgesnoerd met een driepuntsgordel zittend in een ronde stalen kooi rolt de groep jou over een lachwekkend parcours. Boven, onder, boven, onder: Waar ben ik?

Nieuwsgierig naar de overige activiteiten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!

Wie durft het Jackass gehalte zo hoog mogelijk te houden, door deel te nemen aan dit programma?

De Jackass (de vrijgezel) krijgt indien hij of zij het volledige programma gehaald heeft als herinnering een prachtig uniek JACKASS T-shirt uitgereikt.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.30 uur     Ontvangst met lunch (optioneel)
• 14.30 uur     Ontvangst
• 14.45 uur     Instructies en uitleg van het Jackass programma
• 15.00 uur     Start Jackass programma
• 18.00 uur     Einde Jackass programma
• 18.00 uur     Diner (optioneel)
• 20.00 uur     Einde

Is dit nog niet gedurfd genoeg? Kijk dan ook eens bij het vrijgezellenuitje Hengstenbal. Of bent u meer op zoek naar iets anders? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Wilt u het “Jackass programma” boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Jackass

v.a. € 45.50 p.p.