Reviews

Marjolein (Politie)

Erg leuk. Reacties waren heel positief. Iedereen kon meedoen. Het had nog wel wat langer mogen duren. Erg leuk. Reacties waren heel positief. Iedereen kon meedoen. Pluspunten: dat het echt lijkt op het tv-programma. Leuke spellen. Dit spel is ontzettend leuk om met een groep te doen. Iedereen werd er competitief van en we hebben erg gelachen.

Paulien

De spelleider was echt onwijs enthousiast, wat zorgde voor een leuke avond!

Overduin (Politie Rotterdam Rijnmond)

We hebben genoten van de verschillende onderdelen en veel gelachen! Het was top!

Amanda (Burgers makelaardij en assurantiën)

heel leuk opgezet, vooral de persoonlijke onderdelen vonden we erg leuk. Ontzettend enthousiaste spelleider! Er was een lekker teamgevoel, Het was gezellig en ontzettend gelachen!

Jongens Tegen De Meisjes

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:
Jongens tegen de Meisjes
Geen strijd is zo bekend als de strijd tussen mannen en vrouwen!

Sinds de lagere school houdt dit vraagstuk ons al in z’n greep. Mannen liegen altijd maar vrouwen zijn er beter in, mannen kunnen beter inparkeren en vrouwen kunnen niet kaartlezen. Dit zijn zomaar stellingen die tijdens dit bedrijfsuitje aan bod kunnen komen. Tijdens deze gezellige en humoristische dinerquiz of borrelquiz zal dit nader onderzocht worden. Het meest typerende bedrijfsuitje van dit moment!

Tijdens Jongens tegen de Meisjes kan je elkaar nu eindelijk eens goed de waarheid vertellen. Hoe erg is het dat mannen alles laten slingeren en dat vrouwen maar door blijven praten… Juist deze verschillen zorgen voor een gehaaid spanningsveld. Herken je al iets? Ga de strijd met je collega’s aan tijdens de Jongens tegen de Meisjes dinerquiz of tijdens een gezellig bedrijfsborrel!

Het wordt een hilarische avond bij de Jongens tegen de Meisjes met veel herkenningen, erkenningen en uiteraard met veel ontkenningen. Tijdens deze dinerquiz of borrelquiz zal de strijd voor eens en voor altijd worden beslist. Je wordt getest op het gebied van het andere geslacht, maar natuurlijk ook op behendigheid.

Jullie zullen niet zomaar in het diepe gegooid worden. Na een vriendschappelijke ontvangst zullen alle ins en outs uitgelegd worden. Nadat de mannen en vrouwen in hun eigen team zitten stijgt de spanning behoorlijk!
                                                                                                                      
Tijdens de quiz zullen verschillende rondes gespeeld worden. Zo moet iedereen zich inleven in de andere sekse om te kunnen winnen. Elke ronden vragen de teams zich af hoe de vrouwen dit zouden oplossen of hoe de mannen dit zouden aanpakken. Het gaat er dus om wie het meeste inlevingsvermogen heeft.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 15.00 uur            Ontvangst met koffie en gebak (optioneel)
• 16.00 uur            Ontvangst en kennismaking over het Jongens tegen de Meisjes
• 16.15 uur            Start Jongens tegen de Meisjes
• 18.15 uur            Einde Jongens tegen de Meisjes
• 18.30 uur            Start diner
• 20.30 uur            Einde diner

Jongens tegen de Meisjes op eigen locatie
Deze humoristische en hilarische dinerquiz of borrelquiz kunnen wij bijna in alle grote steden van Nederland voor je organiseren. Indien gewenst kunnen wij de Jongens tegen de Meisjes ook op eigen locatie of bij jullie op kantoor organiseren.


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Expeditie Robinson XL

2. GPS Sloepengame Amsterdam

3. Kaasproeverij 


Wil jij een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Jongens Tegen De Meisjes

v.a. € 24.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.