Trots partner 

Alweer 4 jaar zijn wij trots partner van Sportclub Only Friends en het Friendship Sports Centre.

Lees hier meer

Management training

WIE IS GRAY MATTERS?

Albert en Leon vormen het hart van Gray Matters. Zij gaan ervan uit dat mensen het fundament zijn van een organisatie en niet de naam, missie of strategie. Dat zijn de middelen. Ook belangrijk, en zonder mensen kunnen middelen niet effectief worden ingezet.

Leon heeft als actief dienend marinier en NOBTRA gecertificeerd trainer veel ervaring en kennis op het gebied van (High Performance) team coaching. Met zijn scherp analytisch vermogen is hij in staat om de 'missing link' in teams en organisaties bloot te leggen.  Zijn talent om teams naar een hoger level te brengen zet hij met Gray Matters in voor bedrijven en organisaties.

Albert heeft veel ervaring op het gebied van High Performance. Hij is als fysiotherapeut actief geweest in de sport en heeft zich later ontwikkeld tot Biofeedback Performance trainer waarbij hij veel ervaring heeft opgedaan in, onder andere,  de wereld van de luchtvaart en politie. Hij is in staat om met zijn betrokken houding de 'pijn' in een team of organisatie te vinden. Als gecertificeerd HeartMath coach en groepstrainer kan hij 'resilience' vergroten van professionals en teams.

 

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET!
Wat Albert en Leon samen sterk maakt is hun belangrijkste kernwaarde; What you see is what you get! Ze zijn wars van opsmuk en blabla. Wat je ziet is dat het totaal verschillende personen zijn. Dat is essentieel in een team.

Leon richt zich met name op het proces en het team.Hij zorgt ervoor dat het team in 'beweging' blijft en daardoor stappen voorwaarts maakt. Albert kijkt naar naar het individu in het team en wat hij of zij nodig heeft om te kunnen (blijven) presteren binnen het team.

Waar het hen om gaat is om vanuit een dienstbare opstelling resultaat te boeken met en voor de opdrachtgever. Wanneer Albert en Leon tevreden zijn weten ze dat hun opdrachtgever dat ook is.

Meer weten over deze mannen? Hieronder stellen zij zich voor.