Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Meetingbreaks

Onze meetingbreaks kunnen belangrijke bijdrage leveren aan de productiviteit en retentie van lange meetings. Een goede meetingbreak kan net zo belangrijk zijn om doelen te bereiken als de inhoud van de meeting zelf. Een pauze met een unieke invulling kan een effectieve manier zijn om de aanwezigen een verfrissende energieboost te geven tussen intensieve sessies.

 

Uit onderzoek is gebleken dat de meest effectieve vergaderingonderbrekingen boeiende activiteiten zijn, zoals leuk spellen, teambuilding of netwerken. Op deze pagina kun je onze unieke meetingbreaks vinden. Voor elke meeting hebben wij aansluitende activiteiten, van creatief tot passief en sportieve programma’s. Liever een arrangement op maat, neem dan contact op met één van onze ervaren eventmanagers.