Reviews

Esther (Groepsuitje)

Een tour met “Prinses Bea” is echt een aanrader als je eens op een andere manier naar de stad Amsterdam wil kijken met humor, een stukje geschiedenis en leuke details als belangrijkste ingrediënten.

Met prinses Beatrix op stap culturele city tour

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:
Culturele city tour door het oude Amsterdam met prinses Beatrix
Monsterevents bied de meest ludieke stads tour aan die je niet snel meer zult vergeten.

Onze professionele stadsgids, brengt je tijdens haar stadstour niet alleen de historie van onze hoofdstad bij, maar doet dat ook op een hele aparte manier, namelijk verkleed als onze prinses Beatrix vertelt ze op een hele nette algemeen beschaafde manier over onze prachtige stad, Amsterdam. Zowel op de grachten als midden in de oude Jordaan, waar al onze volkshelden vandaan komen. Zoals, Johnny Jordaan, tante Leen en manke Nelis als door het Redlight District.
Ziet je jezelf al staan bij de meisjes van plezier met onze voormalig vorstin?  Onze Bea vertelt jullie alles vertellen over de rosse buurt. Gezamenlijk lopen jullie over de Wallen en leer je op een unieke maar vooral leuke manier alles over dit historische deel van de stad Amsterdam.

Bekijk hieronder onze verschillende thema’s waaruit je kunt kiezen:
Rembrandt Experience: Saskia van Uylenburg, vrouw van Rembrandt, vertelt over haar leven met de kunstenaar. Niet alleen zijn schilderijen maar ook zijn koppige karakter komen naar voren. Ze vertelt haar verhaal als de godin Flora, waarin Rembrandt haar schilderde. De tour treedt in Rembrandts voetsporen en de rondleiding is door de het Rijksmuseum en/of het Rembrandthuis.

De Gouden Eeuw heeft zijn sporen overal in de stad nagelaten. Een bewoonster uit die tijd vertelt over haar leven, dat wordt beïnvloed door de oprichting van de VOC met de handel en rijkdom die dat voortbrengt. Daarnaast wordt het alledaagse leven belicht. De tour voert door de straten en stegen van de oude stad en de VOC monumenten, eventueel met een bezoek aan de 17e eeuwse objecten in het Rijksmuseum en/of het Koninklijk Paleis.

Aan de Amsterdamse grachten: Een dame van stand brengt je op de hoogte van haar leven, wonend aan de gracht. Ze doet graag mee met de sociale etiquette; het afleggen van visites, de omgang met het personeel, maar ook architectuur van huizen en stadspaleizen worden genoemd. De tour gaat langs de grachten en een bezoek aan een grachtenpand (Huis van Loon, Geelvink, Willet Holthuyzen). Met een combinatie van bezoeken aan deze musea loopt u dwars door de 17e, 18e en 19e eeuw in één middag!

Royal Amsterdam: De prinses in hoogst eigen persoon vertelt jullie over “haar leven en haar volk” met een passie en waardigheid zoals het een prinses betaamt. De tour begint met een lesje in de koninklijke stamboom en gaat vervolgens langs monumenten en straten waar ze geschiedenis mee heeft, zoals het standbeeld van haar grootmoeder, en je kunt met haar het Koninklijk Paleis bezoeken.

Oh, die mooie Jordaan: Ontdek de Jordaan samen met een Jordaanse dame in een tijgerprint bloesje. Ze kent alle liedjes en heeft een bandrecorder mee om ze ook aan de groep te laten horen. Natuurlijk wordt in een plaatselijke kroeg een drankje gedronken en herinneringen opgehaald aan de mensen die de Jordaan zo bijzonder maken.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.30 uur          Ontvangst met lunch (optioneel)
• 14.30 uur          Ontvangst met koffie/thee
• 14.45 uur          Introductie van onze gids route en tour
• 15.00 uur          Start ludieke stad tour, met thema naar keuze
• 16.30 uur          Einde stads tour
• 17.30 uur          Start grachten borrel tour per boot (optioneel)
• 18.00 uur          Diner (optioneel)
• 21.00 uur          Einde

Optionele toevoeging aan het programma
Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Escape Race 

2. De Wijnroute

3. Masterchef


Wil een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Met prinses Beatrix op stap culturele city tour

v.a. € 19.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.