Reviews

Michiel (Glorix)

Gezellig uitje, leuk om een keer gedaan het hebben. Het hele team heeft er van genoten.

Sharon (Pandora)

Een hilarisch spel ideal als personeelsuitje. De combinatie van het bouwen en de race geeft de dag een goede invulling.

Roy (Ctac)

Een leuke technische uitdaging die zorgt voor battle in samenwerkingsverband!

Rick (Rick Scherpenzeel Tuinen)

Het was een top bedrijfsuitje. spel was leuk en eten daarna was helemaal goed!

Middeleeuws strijdwagen gevecht

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Middeleeuws strijdwagen gevecht
Geïnspireerd door strijdwagens, stormrammen en katapulten uit vervlogen tijden bieden wij u de boeiende teamgame ‘Middeleeuws strijdwagen gevecht’ aan. In teamverband wordt volgens bouwtekening gebouwd aan het kasteel, een katapult en een strijdwagen.

 

Natuurlijk strijden de teams in de hilarische finale tegen elkaar, door het kasteel van de tegenstander te ‘belegeren’: Ringsteken om recht tot aanval te winnen, en munitie katapulteren op elkaars torens… Welk team wint uiteindelijk het Middeleeuws strijdwagen gevecht?!

 

Bouwen en munitie verzamelen

Zoals in het televisie programma ‘Scrapheap Challenge’ op Discovery Channel, gaat u met uw teamgenoten zoeken naar de juiste constructie materialen in de eigen werkplaats. Met M16 bouten en sleutel 24 wordt het geheel volgens bouwtekening zorgvuldig geconstrueerd. Andere teamleden storten zich op het spelen van games en het oplossen van enkele opdrachten; hiermee worden kiezelstenen verdiend. De weegschaal bepaalt aan het eind van de bouw- en gameperiode welk team de meeste ‘kogels’ als munitie ontvangt bij aanvang van de finale.

 

The Games

Een vleugje gezond verstand, een snufje fijne motoriek en een onverschrokken houding kan het verschil betekenen bij het spelen van de spellen. De zaal is ingericht met een fraaie afwisseling van breinkrakers, strategische - en behendigheidsspellen. Zoals bijvoorbeeld: Kantelen Krakers, de Donjon Route, Robin Hood, Kasteeltuinen Doolhof en Feit of Fabel.

 

Strijd op leven en dood?

Welnee, maar de finale blijkt een spannend spel waarin samenwerking, timing en behendigheid belangrijke waarden zijn. Eén team heeft een voorsprong, omdat het met de games en opdrachten al munitie heeft verdiend. Welk team schiet de meeste \\\'kogels\\\' tegen de Donjon van de tegenstander? Welk team wint het Middeleeuws strijdwagen gevecht?

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 12.00 uur     Ontvangst met lunch (optioneel)

• 13.30 uur     Ontvangst met koffie/thee

• 14.00 uur     Uitleg Middeleeuws strijdwagen gevecht

• 14.15 uur     Start Middeleeuws strijdwagen gevecht

• 17.00 uur     Finale spel Middeleeuws strijdwagen gevecht

• 17.30 uur     Einde Middeleeuws strijdwagen gevecht

 

Optioneel

• 17.30 uur     Borreluurtje

• 18.30 uur     Diner

• 20.30 uur     Einde

 

Dit arrangement kan worden uitgevoerd op één van onze vaste locaties. Het is echter ook altijd mogelijk om het Middeleeuws strijdwagen gevecht uit te voeren op uw eigen locatie, wij brengen alle benodigdheden dan naar u toe!

 

Wilt u het arrangement “Middeleeuws strijdwagen gevecht” boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Middeleeuws strijdwagen gevecht

v.a. € 45.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid