Word vriend van Monsterevents

Van idee tot mooie herinnering!

Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

Bekijk hier ons portfolio

Ons goede doel

Sportclub Only Friends is een stichting voor kinderen en jongeren met een lichamelijke of geestelijke beperking. De sportclub is opgericht in 2010 door Dennis Gebbink, de vader van Myron, een motorisch gehandicapt jongetje. Myron heeft als klein jongetje bij een reguliere sportclub gevoetbald, maar kreeg na enige tijd moeite om zijn teamgenootjes bij te houden. Toen er na een lange zoektocht bleek dat er nergens een geschikte plek was voor Myron om zijn passie voor voetbal te uiten, besloot Dennis zijn eigen club op te richten.


“Hier kunnen kinderen en jongeren onbezorgd lol hebben, vriendschappen sluiten en alles delen”.

De sportclub is inmiddels uitgegroeid tot een bijzondere plek die meer dan 800 kinderen de mogelijkheid geeft hun favoriete sport te beoefenen. Het Friendship Sports Centre is het huis van sportclub Only Friends en beschikt over twee velden, een zwembad, een atletiekbaan, een Cruyffcoart, een gymzaal en een fitnessruimte. Het centrum, gelegen in Amsterdam-Noord, is de enige sportclub in Europa dat volledig is uitgerust voor mensen met een beperking. Only Friends wilt kinderen en jongeren met een beperking de mogelijkheid bieden om te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hulp van vrijwilligers, sponsoren en donaties

Only Friends en Monsterevents

In 2016 is Monsterevents een samenwerking aangegaan en officieel partner geworden van Sportclub Only Friends. Op dit fantastische sportcomplex organiseren wij unieke en originele bedrijfsuitjes en teambuilding dagen voor het bedrijfsleven! Door een evenement op deze sportclub te organiseren help jij de club te om te blijven bestaan. Voor elk geboekt evenement doneren wij 2 euro aan Only Friends. Wil jij samen met je collega’s, familie of vrienden een uniek en een origineel bedrijfsuitje organiseren en daarbij ook deze bijzondere organisatie helpen? Bekijk dan onze evenementen op deze sportclub of neem contact met ons op voor verdere informatie.