Reviews

Michael (T-Mobile)

Door de domme fouten die je samen maakt tijdens dit spel heeft iedereen flink met elkaar gelachen.

Suzanne (Action)

Het ging er heftig aan toe, maar het lukte ons na flink aan de bak geweest te zijn de koffer te openen. Het was een succes!

Karen (BALR)

De manier waarop je hier moet samenwerken bracht het hele team bij elkaar. Bedankt!

Jeroen (Corendon)

Door de geweldige organisatie konden we dit doen in ons eigen kantoor. Het was een geslaagde dag!

Manon (Derec B.V.)

Goed en snel geregeld en leuke enthousiaste begeleiding!

Meer reviews

Manuel (TYC EUROPE B.V.)

I am receiving positive feedbacks based on individual experiences of the program. We will definitely consider your other teambuilding programs in the future. Thank you.

90 Minutes

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

90 Minutes is een echte teambuilding game, perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, groepsuitje, personeelsuitje en als onderdeel van een netwerk event. Een spannend uitje dat op elke gewenste locatie kan plaatsvinden, zelfs bij jullie op kantoor!

 

90 Minutes is een bloedstollende teambuilding game! Met je team zit je rondom een koffer waarin je alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen. Maar ook deze koffer zit op slot. Kunnen jullie de koffer openen en de aanwijzingen ontcijferen? Jullie hebben 90 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams. Redden jullie het om op tijd de koffer te openen?

Het spel
Met een koffer komt het verhaal tot leven. Elk team bestaat uit zes personen en de speciale koffer. jullie zullen snel on the spot beslissingen moeten maken, codes moeten kraken, rekensommen moeten oplossen, aanwijzingen opvolgen, raadsels ontraadselen en keuzes moeten maken.

Welk team werkt het beste samen? Welk team vervult de opdrachten het snelst? Welk team bemachtigt als eerst de sleutel? Je kunt 90 Minutes het beste vergelijken met escaperoom puzzels en brainkrakers. Alle info zit in een achtergelaten koffer en jullie moeten binnen de tijd de koffer zien te openen en achter de codes zien te komen. De game 90 Minutes is opgebouwd uit verschillende levels, tijdens het spel zijn aanwijzingen te verkrijgen, maar dat kost je wel kostbare tijd..... En heel veel tijd hebben jullie niet. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje 90 Minutes volledig aan jouw team worden aangepast. Dit betreft zowel de tijden van het programma of het aantal deelnemers als de specifieke invulling van de dag.

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 14.00 uur Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)

• 15.00 uur Ontvangst met uitleg en bekijken video

• 15.15 uur Start 90 Minutes

• 16.15 uur Einde bloedstollende game en nabespreking

• 16.30 uur Start borreluurtje (optioneel)

• 17.30 uur Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.


Top 3 combinaties met dit programma

1. Escape Race 

2. De Wijnroute

3. Masterchef


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

90 Minutes

v.a. € 32.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.