Personeelsuitje

Beachvolleybal toernooi

v.a. € 17.50 p.p.

Personeelsuitje

Beachvolleybal toernooi

Wil je met blote voeten in het zand staan en ongedwongen een potje volleybal spelen met vrienden of collega’s? Is jouw organisatie of gezelschap sportief ingesteld? Vind je een competitie tijdens je bedrijfsuitje, personeelsdag of teamuitje een belangrijk element… dan is een beachvolleybal toernooi het ultieme uitje voor jullie!

We trekken weer massaal naar het strand, want het zonnetje straalt aan de hemel. Tijd voor een actief bedrijfsuitje op één van de mooiste stranden van Nederland.

Beachvolleybal is het spel waarbij het de bedoeling is om de bal in het vak van de tegenstander op de grond te krijgen. Het uitje is geschikt voor iedereen en een activiteit waar veel mensen plezier aan beleven, een gegarandeerd succes! De focus van het beachvolleybal toernooi ligt op sportiviteit, competitie en teambuilding.

In teams van 5 of 6 personen gaan jullie de strijd aan met elkaar, samenwerken staat tijdens dit ultieme bedrijfsuitje centraal om te kunnen winnen! Vandaar dat het beachvolleybal toernooi zich uitstekend leent voor een bedrijfsuitje met een teambuilding tintje.

Onder leiding van onze professionele en enthousiaste instructeurs begeleiden wij jullie beachvolleybal toernooi! Zijn er speciale wensen dan maken wij graag samen met jullie een programma op maat.

Optionele toevoeging aan het programma

Ontbijt, lunch, diner, borrel, feestavond


Ook mogelijk in combinatie met: 

- Vergaderen

- Bedrijfs- / managementtrainingen 

- Vitaliteitscursussen 

- Overnachten

- Vervoer

 


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager