Reviews

René (Foldypac europe B.V.)

Het was een hele leuke en gezellige activiteit. voor ieder wat wils . Met een gezellige begeleider.

Karin (Ambi Pack)

Een quiz bij Monsterevents is echt een leuke activiteit voor een gemengd gezelschap; iedereen kan zo fanatiek mee doen als hij wil. De avond werd geleid door een super enthousiaste quizmaster!

De Grote Eindejaarsquiz

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Het fenomeen, de hilarische PubQuiz waarbij je het jaar kan afsluiten met een heerlijke borrel en een hoop gezelligheid door terug te kijken op 2017.

 

Het gezelligste spel of diner spel om met je collega’s, vrienden of familie te spelen. Leer ze kennen op een heel ander en nieuw niveau. Samen blikken jullie terug op jaar 2017 en andere leuke en spannende onderwerpen. In 6 ludieke spelrondes testen we jullie kennis op onderwerpen zoals, sport, muziek, aardrijkskunde, shownieuws, hoogtepunten uit het jaar, films en nog veel meer. Hoe goed is jullie geheugen?

 

Naast het eindejaarsthema worden er ook nog een paar quizrondes speciaal op maat gemaakt. Denk daarbij niet aan allerlei vakinhoudelijke vragen. We zorgen juist voor creatieve bruggetjes met de branche. Een leuke afwisseling die altijd erg wordt gewaardeerd. Je kan zelf ook altijd een extra persoonlijk tintje aan de quiz toevoegen, vragen, foto’s of fragmenten kunnen allemaal toegevoegd worden aan jullie eigen eindejaar Quiz ... een Eindejaars quiz op maat dus!

 

Door de diversiteit van de quiz is dit een avond van competitie, gelach, o’ja momentjes en bewondering.

 

Speel dit spel tijdens de borrel of tussen een 3 gangen diner door. Het programma is door het hele land uit te voeren, maar ook op uw eigen locatie op de werkvloer zelf!

 

 Wat staat je te wachten tijdens de fantastische Eindejaars Quiz?

Jullie worden ontvangen door een ervaren quizmaster. Na een kennismaking en snelle uitleg gaan jullie meteen beginnen. In teams gaan jullie verschillende actieve rondes spelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mix van audio, foto’s en muziek. In een bijna twee uur durend programma is deze quiz uitermate geschikt voor alle soorten gezelschappen. Tijdens deze competitieve strijd zal er elke ronde punten worden bijgehouden, waarna er aan het einde een ludieke prijsuitreiking is. Hoe gaat jou team ervoor zorgen dat die prijs voor jou is? Spelen jullie met een tactiek of gaan jullie af op het instinct. Ga knallend het nieuwe jaar in met een geweldige herinnering en gevoel over 2017. Een bedrijfsuitje waar nog lang over na gepraat zal worden.

 

Voorbeeldprogramma Eindejaars Quiz dinerspel

  • 16.00 uur        Ontvangst op locatie
  • 16.05 uur        Kennismaking met de Quiz master, uitleg en spelregels
  • 16.15 uur        Start eindejaars quiz
  • 18.00 uur        Einde quiz
  • 18.00 uur        Aanvang diner (optioneel)

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Real-Life Moorddiner

2. Gehackt

3. Masterchef


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

De Grote Eindejaarsquiz

v.a. € 24.00 p.p.