Personeelsuitje

Online Team Fit Challenge

v.a. € 29.50 p.p.
 • 10-30 min per dag
 • Online
 • Heel Nederland
 • 15 - 1000 personen
 • 10-30 min per dag
 • Online
 • Heel Nederland
 • 15 - 1000 personen

Personeelsuitje

Online Team Fit Challenge

Is jullie bedrijf ook corona moe? We moeten allemaal weer verplicht thuiswerken en missen onze collega’s ontzettend. Van al dat thuiswerken worden we niet fitter. Het wordt tijd om weer eens met z’n allen lekker naar buiten te gaan de frisse lucht in.

Hiervoor hebben wij de Online Team Fit Challenge bedacht. Deze online Challenge is een uitdaging tussen alle werknemers van het bedrijf, waarbij individueel of per team gestreden kan worden om de beste score van het bedrijf! De score is zichtbaar voor alle deelnemers tot de laatst 4 of 5 dagen, dan gaat deze op slot.. De eindstand wordt pas bekendgemaakt op de einddatum! Ga je voor je eigen succes of voor het teambelang?

Samen in beweging met je collega’s maar toch apart van elkaar om weer iets fitter te worden. Geen fysieke opdrachten of sportschool maar een persoonlijk online teambuilding programma op maat!

Hoe werkt het?
Jullie kunnen zelf bepalen hoeveel dagen jullie eigen Online Team Fit Challenge gaat duren. Ieder dag of een paar dagen per week tot de gehele maand. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door middel van het uitvoeren van leuke en unieke opdrachten en het beantwoorden van diverse vragen. Het unieke van dit online teambuilding programma is dat het niet vanachter je bureau uit je luie stoel gespeeld wordt! Alle collega’s moeten in beweging komen aangezien je eerst een X aantal meters moet afleggen in de buitenlucht voordat je een opdracht kunt uitvoeren. Afhankelijk van hoe actief je bedrijf is of wilt zijn, kan er vooraf een afstand per dag ingesteld te worden (min, 200 meter, max. 2000 meter). Bij het behalen van dit aantal meters ontvangt iedere deelnemer een digitaal object ( dit kan een badge, kerstbal, kerstboom of bv het logo van jullie bedrijf zijn ), dit object wordt ingewisseld zodra men de QR code van de desbetreffende dag scant.

Onze game app maakt gebruik van de stappenteller op je mobiele telefoon. Bij het juiste aantal stappen ontvang je een persoonlijke batch. Met deze batch scannen jullie de QR code op een vooraf ontvangen Team Fit Challenge kalender. Vervolgens kun je de opdrachten voltooien en zoveel mogelijk punten halen. Aangezien wij Nederlanders toch competitief ingesteld zijn worden de scores bijgehouden in een ranking.

Iedere dag zijn er nieuwe opdrachten die je moet voltooien. Deze opdrachten kun je alleen maar doen als je de juiste aantal meters hebt afgelegd. Aan het einde van deze Online Team Fit Challenge wordt de winnaar bekend gemaakt. Het gaat niet om de meest fitte collega maar om diegene die met improvisatievermogen en kennis zijn of haar collega’s kan verslaan in dit spannende online teambuilding game.

Welke opdrachten kun je verwachten?
In goed overleg kunnen jullie met onze game begeleider zelf bepalen welke opdrachten het beste bij jullie groep/bedrijf passen. De online opdrachten zijn onderverdeeld in foto/video opdrachten, minigames, diverse vragen zoals; maak een foto hoe jij eruit zou zien na het lopen van de New York marathon / als sporter in de jaren 70? Of geef een bootcamp van 60 seconden aan je collega’s of familieleden (video). Minigames; mix de juiste sport met de juiste atleten.

Dus sta op en kom achter je bureau vandaan en ga de online strijd aan met je collega’s tijdens jullie eigen Online Team Fit Challenge. Maak het nog leuker en persoonlijker – kies je eigen thema met een op maat gemaakt spel en vragen en opdrachten over het bedrijf zelf. Vraag naar de de mogelijkheden

Online Team Fit Challenge teambuilding
- Mogelijk vanaf 15 personen tot 1000 personen
- Verbinding en/of samenwerken op afstand
- Personalisatie opdrachten mogelijk
- Samen in beweging komen
- Teambuilding op afstand
- Actief, interactief en competitief

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega's kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

14.15 Teams verzamelen zich in een online meeting applicatie
14.30 Unlock de website met de code en de teambuilding experience gaat van start
15.45 Winnend Team wordt bekend gemaakt, scores en foto-opdrachten bekijken
16.00 Een gezamenlijke online borrel (optioneel)
17.00 Einde dag
 

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

 • Kleine details maken een groot verschil
 • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
 • De recensies zijn het bewijs
 • De hoogste kwaliteit is onze standaard
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Uw persoonlijke eventmanager