Reviews

Cyrill (Vodafone)

Super…. Alle collegas vonden het echt tof!!

Pokertoernooi als bedrijfsuitje

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Pokertoernooi als bedrijfsuitje

Blinds, callen, Folden en raisen. Wie kent het niet? Texas Hold-Em Poker!

 

Het kaartspel ‘’Poker’’ is een enorme rage over de hele wereld. Het is zelfs op televisie te volgen tussen de grote toppers. De populairste poker variant ‘Texas Hold-Em’ zal een gezellige, spannende en leerzame poker avond bieden. Er zal op locatie een casino gecreëerd worden van zes of meer poker speeltafels en een finale poker speeltafel, waar u uw collega’s kan laten zien over welke pokerskills u bezit.

 

Voor de mensen die weinig ervaring hebben met poker is er een mogelijkheid bij dit bedrijfsuitje om van te voren een leerzame spoedcursus poker te nemen, waar u begeleid zal worden door ervaren croupiers die u verschillende poker tactieken en strategieën zal leren om zo uw collega’s om de tuin te leiden. Ondertussen zullen de ervaren pokerspelers oefenpotjes spelen om zich klaar te stomen voor het grote pokertoernooi voor bedrijven. Zoekt u invulling voor uw bedrijfsuitje? U kunt het pokeren natuurlijk ook combineren met een lunch, borrel en/of diner.

 

De echte toppers met een strakke pokerface zullen een stoel aan de finaletafel weten te bemachtigen. Zes grote schermen zullen de speelkaarten van de poker spelers aan de finaletafel weergeven door de ingebouwde camera’s in de tafel. Ook zal de sfeer goed te proeven zijn door een enorm scherm waar de flop, turn en river afgebeeld worden. Hierdoor zullen al uw collega’s  zich helemaal inleven met de echte poker finalisten. Heeft u voldoende controle op uw pokerface en weet u een stoel aan de finaletafel van het pokertoernooi voor bedrijven te bemachtigen?

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.30 uur     Ontvangst met lunch (optioneel)
• 14.30 uur     Ontvangst met koffie/thee
• 14.45 uur     Uitleg inhoud pokerworkshop (optioneel)
• 15.00 uur     Start pokertoernooi
• 19.00 uur     Einde pokertoernooi, prijsuitreiking, borreluurtje (optioneel)
• 19.30 uur     Diner (optioneel)
• 21.30 uur     Einde

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. MonsterConcept: Viva Las Vegas

2. Moorddiner

3. Cocktails shaken


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Pokertoernooi als bedrijfsuitje

v.a. € 57.50 p.p.
Man: Vrouw:

Wij wijzen u op ons privacy beleid