Referenties

"Het nog enthousiaster maken van het team door Monsterevents, Sloepentocht was uiteraard geweldig! Alles verliep perfect! Het team vond dit event nog leuker dan de vorige... dat wordt moeilijk voor ons volgende event in september"
Phillips

De spelletjes waren leuk en niet te moeilijk of te zwaar, voor iedereen goed te doen. Atlijd leuk om met twee teams tegen elkaar te strijden. Ik ben erg tevreden met jullie service. Geduld en veel tijd/moeite ingestopt voor verschillende offertes en wensen van mij, helemaal top!"
KPN Nederland

"We waren met een groep van 21 personen en alle 21 hebben een topdag gehad. Leuke activiteiten en leuk contact gehad met de mensen van Monsterevents, Bedankt!"
Bestseller

Ik had voor mijn bedrijfsuitje veel eigen input, maar weinig tijd om het te regelen. Monster Events heeft dit super voor ons gedaan, we kregen wat we wilden en meer."
The Louisiana Lobstershack

"Geweldig mooie locatie Beachclub Degreez, goed verzorgd. Prachtig weer gehad wat de dag helemaal top maakte. Leuke watersporten kunnen beoefenen! Zeer prettig contact gehad met de organisatie, kortom top!" 
Adobe Systems

"Mede door de locatie, het geweldige weer, de leuke spelactiviteiten en het geweldige avondprogramma met de band 'Kan het wat Zachter' kunnen wij terugkijken op een geweldig personeelsfeest waar we nog lang met veel plezier op terug kunnen kijken. Het was TOP!!"
Generali Nederland

"Je kan je eigen identiteit of thema vermengen met het Event zodat het zeer persoonlijk wordt. Goed georganiseerd en leuk bedrijf!"
 Perfect World Europe BV

"Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad! Alles was geweldig georganiseerd, wij waren met z'n allen dol enthousiast! Uiteindelijk hadden we ook nog prachtig weer. Kortom een topdag!"
 Worldpack

"Fijne en bijzondere omgeving voor een teamdag met zeer vriendelijk personeel. Samen sporten met een beperking geeft een hele andere dimensie en was mooi voor de teambuilding. En hoe mooi is het om iets terug te doen voor zo'n mooi inititiatief als Only Friends!"
 Nyenrode Business Universiteit

"De organisatie van ons uitje hebben we nu al voor de derde keer volledig uit handen gegeven aan Monsterevents. Het is elke keer weer een schot in de roos!"
 Merces

"Super leuke locatie vriendelijk personeel. De wintergames waren super leuk. En daarbij waren super enthousiaste skileraren, Ga zo door goed geregeld. Veel contact gehad dat is ook goed bevallen. Bedankt."
 Ministerie van Defensie

"Het was een zeer geslaagde dag. Flexibiliteit van de organisatie was top. Het rijden in de 2cv is een echt avontuur en met de mooie omgeving erbij is dit een groot succes!"
 KPN Nederland

"Haka was van tevoren spannend of het zou aanslaan maar het was een groot sucecs. Ook 'Favela Cartel' was geslaagd. Leuke activiteiten en een goede en professionele organisatie."
 ING Nederland

"Super georganiseerd door Ramon. Alles liep volgens schema en wij hebben met de groep een super dag gehad."
 DLL International

"Het leukste PV uitje ooit. Amsterdam zien vanaf het water is erg top. We hebben ontzettend gelachen, leuke opdrachten en een goede begeleiding."
 Jooren transporten B.V.

"Ontzettend leuke middag gehad met het team, blokarten in november, met de zonsondergang op de achtergrond is zeker een aanrader. Goed georganiseerd, zeer prettig contact!"
 Cisko

"Een leuke, ontspannen, leerzame en gezellige middag met collega's waar menig ongekend talent naar boven werd gehaald en waar iedereen vol trots een mooi aandenken aan heeft over gehouden!"
 Het Concertgebouw N.V.

"Een heerlijke middag op de grachten van Amsterdam waarbij je op een nieuwe manier leert kijken naar deze geweldige stad!"
 Heineken International B.V.

"Verrassend leuk om te doen! Veel plezier gehad met onze buitenlandse collega's die op deze wijze ook veel van Amsterdam hebben gezien! "
 Tele2

"Erg gastvrij en goed geregeld. Vriendelijke host en goede begeleiding. Erg mooie en passende vergaderlocatie. Host was fijn en zorgde dat alles tot in de puntjes geregeld was. Goede aansluiting van activiteiten "
 RET

"De instructeurs waren erg enthousiast. Er was voldoende tijd voor alles en toch het gevoel veel verschillende dingen gedaan te hebben. Alles was ook goed georganiseerd, alle benodigdheden waren er. "
 De Lotto

"Toegankelijk, open en vriendelijk; zowel Jeroen, Gerben (schipper), Lucy (aan boord), gids, restaurant; kortom iedereen. Fantastisch verzorgd evenement. Geen uitje maar een beleving. "
 Kenteq

"I would like to thank you for the support and the whole organization of the event yesterday! A fun day filled with activities providing the team with both physically and intellectually challenging tasks. Helped to build team spirit! "
 Nike

"Wat een top dag! De doeken en verf lagen al klaar, iedereen kreeg gelijk zin om aan de slag te gaan. En de zon scheen! Dus we gingen buiten verven, wat het nog leuker maakte. IK krijg er nog steeds complimentjes over, dankjewel!"
 Beter Bed

"Allereerst bedankt voor het regelen. Begeleiding was goed en prettig. De activiteiten zaten goed in elkaar, er was lekker veel modder. In onze ogen was het een top dag! "
 HP Nederland

"Goede organisatie, snelle reactie (bij vragen in de voorbereiding), grote flexibiliteit, 100% afstemming op de wensen van de klant. Wij doen al langer zaken met Monsterevents en zullen dat in de toekomst ook zeker blijven doen.!"
 RRB Groep