Reviews

Folkert (Skinconsult)

Erg cool! Hard en spectaculair. Ook de ontvangst was goed, vriendelijk en professioneel.

Martin (Scania)

Fantastische teamspirit gecreëerd door met windkracht 6 en meer dan 80km/h over het water te vliegen!

Diana (Eneco)

Wij hebben het echt enorm naar ons zin gehad! Was echt geweldig! De tijden waren perfect op elkaar afgestemd, waardoor wij ons niet hebben hoeven haasten.

Elodie (FNV)

Monsterevents heeft dit jaar opnieuw een geweldig bedrijfsuitje voor ons georganiseerd. Wij hebben echt een dag gehad zonder zorgen wat natuurlijk hartstikke fijn is met een bedrijfsuitje! Alles was tot in de puntjes verzorgd, gewoon echt top! Wij kunnen Monsterevents daardoor zeer zeker aanraden!

Rib experience Wet en Wild Texel

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Rib experience Wet en Wild Texel

De wind in je haren, fun, concentratie, gezelligheid en actie!

 

Onze snelle RIB van 10 meter ligt voor u klaar in Den Helder. De RIB is voorzien van 2 motoren met elk maar liefst 200 PK !!! Na een korte veiligheidsinstructie en het uitdelen van de waterdichte pakken en reddingsvesten gaan wij via de sluis richting Oudeschild op Texel.

De zeer ervaren en verantwoordelijke schipper zorgt ervoor dat iedereen een onvergetelijke tocht heeft, maar tevens ook dat alle passagiers ten alle tijde weer veilig aan wal komen. Wanneer er een flinke bries staat en de golven groot zijn is dit arrangement een sensatie! Maar ook bij een kalme zee zijn deze tochten onvergetelijk.

 

Powerboat-varen is zeer spectaculair en u houd hierbij de voeten dan ook niet altijd droog!!!!! De hoge golven en branding van de Waddenzee worden tijdens deze tochten dan ook niet gemeden maar juist opgezocht! Een RIB is dan ook specifiek gebouwd voor het gebruik onder extreme omstandigheden.

 

Eenmaal aangekomen op Texel kunt u bijkomen in het eetcafé, dit eetcafé heeft een prachtig uitzicht over de Ouderschilder haven en de Waddenzee. Hier kunt u gezellig met elkaar een lunch of diner nuttigen met daarbij een tweetal consumpties.

 

Wanneer de buikjes gevuld zijn is het tijd om weer koers te zetten richting Den Helder. De snelle RIB ligt voor u gereed in de jachthaven van Oudeschild en brengt u weer veilig aan wal in Den Helder!

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 12.00     Aanvang en uitleg
• 12.15     Start Rib experience Wet en Wild Texel
• 13.15     Aankomst op Texel
• 14.00     Terugkeer naar Den Helder
• 14.30     Einde programma

Wilt u het arrangement 'Rib experience Wet en Wild' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!


Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Rib experience Wet en Wild Texel

v.a. € 65.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid