Reviews

Jan (Lidl)

We hebben een top dag gehad. Alles was goed georganiseerd en de begeleiders wisten waar ze mee bezig waren.

Jules (Ahold)

Segway en Powerturnen waren beide geweldig om te doen, maar onze voorkeur gaat toch echt uit naar de Segway. De parcour afleggen was spannend en iedereen was daar heel fanatiek bezig.

Abel (Amstel)

De samenwerking bij het Powerturnen was moeilijk, maar heel leuk om te doen. We hebben allemaal alleen maar kunnen lachen als het fout ging.

Segway rijden en Powerturnen

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Segway rijden en Powerturnen Teambuilding
Altijd al eens op een andere manier willen samenwerken met uw vrienden of collega’s?

 

Vandaag krijgt u de kans tijdens het uitje ''Segway rijden en Powerturnen Teambuilding.'' U zult op een geheel nieuwe manier uw samenwerking gaan ervaren en wel in een Powerturn. Door elkaar aan te sturen en met elkaar te communiceren zult u in staat zijn dit karretje correct te besturen. Na deze fantastische ervaring zult u de dag vervolgen op een Segway. Stap op dit zelf balancerende, futuristisch vervoersmiddel en leg een parcours af door uw lichaamsgewicht op de juiste manier te verplaatsen.

Powerturnen
Dit te gekke vervoersmiddel heeft geen rem of stuur. Wel heeft de Powerturn maar liefst twee gashendels die u met uw collega of vriend gaat besturen. U heeft beide een eigen gashendel. Geeft u precies gelijkertijd gas gaat u netjes vooruit, maar gaat dit ongelijk zal u in rondjes blijven cirkelen. U bent zo op elkaar aangewezen en samenwerking is van groot belang.

Segway
Twee wielen, één plateau en een stuur. Dit is waar de Segway uit bestaat. Om de juiste richting aan te geven zult u door het verplaatsen van uw lichaamsgewicht bepalen waar u naartoe gaat. Stap op het vervoersmiddel van de toekomst. Na een duidelijke uitleg mag u plaatsnemen op het plateau tussen de twee wielen. Handen aan het stuur en rijden maar. Na een korte instructie zult u zelf ervaren hoe het is om op de Segway te stappen. Een unieke beleving. U zult zelf het parcours afleggen waarbij de groep eerst de Segway onder controle zal krijgen en vervolgens de stuurkunsten kan laten zien bij een slalom. Deze ervaring is nergens mee te vergelijken.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.00 uur      Ontvangst met lunch(optioneel)
• 14.00 uur      Ontvangst met koffie of thee en gebak
• 14.15 uur      Uitleg Powerturn
• 14.30 uur      Powerturnen
• 15.00 uur      Pauze
• 15.15 uur      Uitleg Segway rijden
• 15.30 uur      Segway rijden
• 16.00 uur      Einde Segway rijden en Powerturnen Teambuilding

Tijdens dit arrangement gaat u met uw groep een leuke, actieve dag beleven op onze outdoor locatie. Teambuilding, gezelligheid, behendigheid en vooral een leuke ervaring is wat u vandaag staat te wachten.

Wilt u het arrangement ''Segway rijden en Powerturnen Teambuilding'' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Segway rijden en Powerturnen

v.a. € 65.00 p.p.
Man: Vrouw:

Wij wijzen u op ons privacy beleid