Stress? Vergroot je veerkracht!'

Prijs op aanvraag
  • 180 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 10 – 1000 personen

Stress? Vergroot je veerkracht!'

Wat is stress eigenlijk? Je hebt daar vast wel een idee bij. Sterker nog, je hebt het vast wel eens ervaren. Toen je die presentatie voor je teamleden moest geven, of tijdens een drukke periode op je werk, of als je naar de tandarts moet. Maar ook in je privé leven kan stress een grote rol spelen. Een ding staat vast; stress is een zeer onaangenaam gevoel.
Stress is nooit de situatie of gebeurtenis waarin jij je bevindt. Het is je reactie op de situatie of gebeurtenis. Deze reactie is geprogrammeerd in je brein. Voor je het weet voel je stress opkomen. De gevolgen van stress zijn erg vervelend. Je krijgt bijvoorbeeld last van spanningshoofdpijn, je kunt minder goed nadenken of je gaat slecht slapen. Welk effect heeft stress op jou? En wat betekent dat voor jou en je omgeving?

Stress kan je behoorlijk uit balans brengen. Om dat tegen te gaan is het belangrijk om aan je veerkracht te werken. Veerkracht is je vermogen om je goed voor te bereiden op, goed om te gaan met, en te herstellen van lastige en uitdagende situaties. Een optimale veerkracht zorgt voor goede prestaties, vitaliteit en gezondheid.

In de workshop ga je leren hoe jij jouw veerkracht kunt vergroten. We doen dat met behulp van zogenaamde biofeedback training. De biofeedback apparatuur laat je zien wat er in je lijf gebeurt als er stress ontstaat. Maar ook wat er gebeurt als je een effectieve stressreductie techniek toepast. Aan het eind van de workshop heb je inzicht wat jouw structurele stressbronnen zijn, en heb je geleerd hoe je de stressreactie op deze jouw stressbronnen kunt verminderen. Je zult verbaasd zijn over het geweldige positieve effect van de eenvoudige methode die we je gaan aanleren. Boek deze workshop nu.

Voor een indruk van de Resilience Advantage training kun je deze video bekijken.

Doelgroepen: teams, organisaties, sporters.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Etienne

Een eye opener deze training. Je neemt je voor om niet in de bekende valkuilen te trappen en toch jawel… Je merkt wel dat het vertrouwen in het team toeneemt en dat is waarom je deze training volgt. Er zit een hoop ervaring in het team en toch heeft Leon’s training ervoor gezorgd dat we gaan nadenken om stappen te maken. Vlak Albert uiteraard niet uit. Kortom een leuke hands-on leerzame dag gehad.

Maarten

Een gezellige en zeer leerzame dag gehad. Er zijn nieuwe inzichten gegeven, en afspraken gemaakt hoe we met feedback om kunnen gaan. Al met al veel stof tot nadenken.

Kitty

Feedback geven over een feedbackworkshop. Na een leuke en interessante middag zou dat nu prima moeten lukken. Leon en Albert zijn enthousiaste trainers die op een inspirerende wijze de groep met collega’s aan het denken en aan het doen zetten. Soms wat open deuren, soms een frisse blik. Af en toe wat humor en vooral met respect naar elkaar toe. Erg waardevol dus!

Klaas

Gisteren de training gehad van feedback ,heb hem al eens gedaan ,maar was leerzaam , je ziet toch weer dat het nut heeft , om een team te vormen , dank Leon en Albert .. vond het een lange dag .

Tino

Het was een intensieve echter een zeer geslaagde dag. Veel geleerd over de manier van feedback geven waarbij de ogen soms goed werden geopend. Daarnaast leuke maar leerzame oefeningen uitgevoerd waarbij we hetgeen we eerder uitgelegd kregen in de praktijk waar moesten maken. Dan merk je dat je het niet 1 2 3 door hebt, maar oefening baart kunst. Albert en Leon, dank voor deze intensieve, leuke en zeker leerzame dag.

Nicole

Ook ik heb de sessie bijgewoond en als zeer positief ervaren. Was van heel dichtbij al bekend hiermee maar was ook erg benieuwd hoe collega’s hier op zouden reageren. Ik kijk uit naar de toekomst en hoe ik hier mee om zal gaan. Heel erg bedankt nogmaals.

Marlon

Op 4 februari heb ik de feedback sessie gehad. Samen kijken hoe we op een goede manier feedback aan elkaar kunnen geven en hoe de feedback te ontvangen, vond ik erg positief. Albert en Leon, bedankt voor deze sessie.

Jessica

Op 4 februari heb ik met mijn collega’s een training gehad over het goed geven en ontvangen van feedback en welke spelregels hiervoor nodig zijn. Het was een intensieve middag maar een leerzame, zo laten we OMA voortaan thuis en nemen we ANNA overal mee

Taco

-). Bedankt voor de verhelderende inzichten.

Yvonne

Vakmannen in hart en ziel die met niks minder dan een topresultaat genoegen nemen

Rob

Vanmorgen een feedback sessie gehad met collega’s van diverse afdelingen. Fijn om samen te kijken hoe we op een goede manier feedback kunnen geven en krijgen. Erg positief en ik heb er zin in om het te gaan toepassen!

Wouter

Veel geleerd over het geven van feedback geven. Blijkt dat commentaar geven niet altijd op de juiste manier gedaan werd door mij. Geeft je stof tot nadenken. Soms is tot 10 tellen heel verstandig. Vermoeiende dag voor iemand die gewend is te praten in plaats van te luisteren, maar veel opgestoken. Gezellige dag gehad en ook wat geleerd Leon en Albert…top gedaan

Johan

WoW, mijn ogen zijn geopend en de grijze massa is weer geprikkeld. Wat zijn we ook gewoonte dieren. Gaaf dat we tools aangereikt hebben gekregen om zaken nog beter, efficiënter en vooral veiliger te gaan doen. Stof tot nadenken, eerst even laten zakken en er dan mee aan de slag. Tijdens de erg interactieve training hebben we met leuke opdrachten gezien hoe we continue bepaalde aannames doen. Wat nou als we de waarheid eens gaan achterhalen. Het was een lange leerzame dag maar Albert en Leon zorgen wel dat je je koppie er bij houdt. Wat weten deze mannen veel en wat kunnen ze dat op een enthousiaste en eenvoudige manier overbrengen. Ik kan de trainingen feedback en CRM echt elk team aanraden, klein en groot.

Zeer leerzame dag, goede uitleg. Best wel vermoeiend als je het niet gewend ben om stil te zitten. Oefeningen waren om over na te denken. Kortom al met al een geslaagd samenzijn

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan de bedrijfstraining volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie met koffie en thee
13.15 Welkomstwoord en uitleg programma
13.30 Start gezamenlijke activiteit
16.30 Einde gezamenlijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy