Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Teamuitje Amersfoort

Teamuitje in de keistad Amersfoort op de planning? De prachtige binnenstad is met haar grachten het ideale toneel voor uw teamuitje. Samen met het team een stadsspel doen als  het The Phone stadspel waarbij je gewapend met een telefoon en een A4-tje een spannende tocht door Amersfoort maakt of speel het spannende Wie Is De Mol door de straten van de stad.

 

Liever een gemotoriseerd teamuitje dan is de Volkswagen Kever Cabrio Rally  of DAF rally iets voor jouw team en ontdek zelf de prachtige omgeving van de provincie Utrecht.

 

Wij nemen de volledige organisatie op ons zodat u ook zorgeloos van het teamuitje kunt geniet. Neem nu contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Getoond 1–50 van 121123