Unieke teambuildingsdag bij Sportclub Only Friends!

Wilt u samen met uw collega’s en of vrienden een uniek en een origineel bedrijfsuitje organiseren en ook nog eens een maatschappelijke bijdrage leveren? Dat is allemaal mogelijk bij Sportclub Only Friends.

Wat is Only Friends
Sportclub Only Friends is een stichting voor kinderen en jongeren met een lichamelijke -of geestelijke beperking. De sportclub biedt hun  de mogelijkheid om hun favoriete sport te kunnen beoefenen, wat niet mogelijk is bij een reguliere sportclub.

Oprichter Dennis Gebbink ondervond dit met zijn zoontje Myron. Er was geen plaats bij de reguliere voetbalclubs en daarom besloot Dennis een sportclub op te richten voor kinderen met een beperking, onder de naam ’Only Friends’. Niet alleen de lichamelijke inspanning maar ook het gevoel “erbij te horen” doet de kindere n erg goed. “Je bent goed zoals je bent!” onderstreept de kern van Sportclub Only Friends. Ieder kind telt, is welkom en wordt gerespecteerd!

Sportclub Only friends is een non-profitorganisatie, biedt momenteel 23 sporten aan, het beschikt over twee velden, een zwembad, een atletiekbaan, een Cruyffcoart, een gymzaal en een fitnessruimte. Het  wordt volledig gerund door +/-140 vrijwilligers. Om de boel draaiende te houden is het sportcenter afhankelijk van sponsoren en donaties.

In 2015 is Monsterevents een samenwerking aangegaan en official partner worden van Sportclub Only Friends. Op dit fantastische sportcomplex organiseren wij unieke en originele bedrijfsuitjes en teambuildings dagen voor het bedrijfsleven!

Download hier de Brochure

Promo movie; Unieke Teambuildingsdag bij Only Friends