Victrix Mysterie!

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Victrix Misterie!
Oude panden, smalle winkelstraatjes, grachten, imposante torens.. De karakteristieken die uw stad naar keuze u te bieden heeft, komen allemaal voorbij tijdens ons “Victrix Misterie” uitje!

Een spannend programma….
De Jordaan in Amsterdam, de domtoren in Utrecht, de Kaasmarkt in Alkmaar.. nieuwsgierig naar de geschiedenis van deze steden en haar kenmerken?! Vele steden in Nederland hebben prachtige delen en wij brengen u daar tijdens deze “Victrix Misterie” tocht graag langs!

De Da Vinci Code en het Bernini Mysterie te makkelijk voor jullie? Ontrafel dan met je team het mysterie uit de roerige geschiedenis van de stad naar keuze. Antwoorden liggen verborgen in het duistere centrum en geheimzinnige zaken uit heden en verleden kruisen jullie pad. Onderweg ontcijfert u de gecodeerde boodschappen en geheimtaal en komt u met uw team langs onheilspellende locaties met een duister verleden.

Een goed ontvangst is het halve werk!
U wordt ontvangen door één van onze enthousiaste begeleider(s) in één van de horecagelegenheden in het centrum naar keuze. Voordat we aan het spannende en duistere programma beginnen, moet er eerst even ontspannen worden. U kunt onder het genot van een drankje even heerlijk bijkletsen met uw gezelschap. In de horecagelegenheid zal onze begeleider een uitleg geven van het spelprogramma. Na de koffie en een lekker taartje is het dan de hoogste tijd om vol met gezonde spanning de stad in te gaan om het mysterie op te lossen!

Vraagstukken, opdrachten.. het blijft een mysterie!
U wordt ingedeeld in verschillende teams en krijgt een rugtas mee met daarin een vergrootglas. Deze zult u nodig hebben tijdens één van de opdrachten. U kunt eenmaal ingedeeld, op eigen gelegenheid de route gaan lopen door de stad naar keuze. U krijgt van ons een aantal vraagstukken mee, die u tijdens deze route op moet zien te lossen. Deze vragen gaan over het duistere centrum en haar verleden. De geschiedenis van de stad wordt letterlijk en figuurlijk onder de loep genomen!
 
Opdrachten zoals het kraken van een kluis, het losmaken van een knoop in een enorm touw, etc. Al deze obstakels moet u hebben opgelost en ontcijfert voordat u bij “de locatie” komt!

De Victrix koffer…
Uiteindelijk zult u bij “de locatie” terecht komen, waar u een koffertje vindt. Wat hierin zit…. Dat blijft nog even spannend. Wat wij alvast wel kunnen verklappen is dat daar het hele mysterie om draait! Een aantal laatste handelingen met de koffer zullen doen uitwijzen welk team als eerste het Victrix Mysterie heeft opgelost en zichzelf dus de winnaar mag noemen!


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

•  14.00 uur Ontvangst, welkomstwoord, speluitleg en teamindeling
•  14.30 uur Aanvang Victrix Mysterie
•  17.30 uur Prijsuitreiking in een gezellig café 
•  18.30 uur Einde Victrix Mysterie
•  18.30 uur Diner (optioneel)

Een zenuwslopend en ontzettend spannend programma, waarbij helder denkwerk en oplossingsgericht denken een vereiste zal zijn! Dit uitje is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje maar ook een leuk idee voor een familiedag! Samenwerken is van belang om dit Victrix mysterie op te lossen!

Wilt u het arrangement ''Victrix mysterie'' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Victrix Mysterie!

v.a. € 27.50 p.p.