Reviews

Marina (ABN AMRO)

Een drukke gevulde dag met een super locatie en zeer vriendelijk personeel! Het Walking dinner is een echte aanrader uit de veel aangeboden activiteiten!

Walking Dinner Amsterdam

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Walking Dinner Amsterdam

Walking dinner Amsterdam is het best verkochte dinner programma van afgelopen jaar, een echte topper dus!!!

Onze Walking dinner Amsterdam biedt u de kans om op unieke wijze de stad en de leukste restaurantjes die Amsterdam rijk is te leren kennen. Tijdens de wandeling wordt in drie verschillende restaurants het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht genuttigd. Tevens zult u kunnen genieten van verschillende tafelgenoten zodat u steeds met iemand anders een praatje kunt maken. Het gehele Walking Diner Amsterdam wordt begeleid door één van onze leuke, gezellige en vooral enthousiaste gidsen.

Onze Walking dinner is ideaal voor een gezellig avondje uit in Amsterdam. U zult verwelkomt worden door uw eigen Amsterdam expert waarna deze culinaire verwenwandeling van start gaat. Tijdens uw walking dinner zult u kennis maken met de drie bekendste gebieden van Amsterdam, te weten;

De gezellige Jordaan
De Jordaan is wellicht de bekendste wijk van Nederland en is ongetwijfeld de meest beschreven, bezongen en geromantiseerde stadswijk van Nederland. Vroeger was dit een echte volkswijk voor de minder bedeelde maar vandaag is het een zeer gewilde wijk voor studenten, jonge ondernemers, artiesten en artistiekelingen. Wij laten u graag de meest bijzondere plekjes in deze wijk zien!

Het oude centrum
Tijdens uw wandeling in het oude centrum van Amsterdam komt u langs de highlights van Amsterdam en vertelt uw Amsterdam Expert over het ontstaan van Amsterdam, historische gebeurtenissen, prachtige legendes, monumentale gebouwen, pittoreske grachten en ongekende bouwwerken. Samen met de gids ontdekken de gasten een rijke geschiedenis en vele romantische uitzichten in de binnenkern van de stad.

De Rosse buurt en Chinatown
Na een overheerlijk hoofdgerecht komen wij toe aan de finale en zult u kennis maken met het oudste stukje van Amsterdam,de Rosse Buurt welbekend de Wallen! Tijdens deze wandeling komt u alles te weten over de ins & outs van het sekswerken en de dames van plezier. Tevens vertelt de gids iets over het onstaan van deze fascinerende buurt, de beruchte theaters en bars, mysterieuze beeldhouwwerken, verborgen kerken en niet te vergeten Chinatown.

Om een idee te krijgen hoe uw eigen Walking dinner Amsterdam eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 17.00 uur   Ontvangst/Uitleg stadswandeling en voorgerecht
• 17.45 uur   Stadswandeling
• 18.30 uur   Hoofdgerecht
• 19.30 uur   Stadswandeling
• 20.30 uur   Nagerecht
• 21.00 uur   Einde

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Escape Race

2. Luxe Cruise door Amsterdam

3. City Escape


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Walking Dinner Amsterdam

v.a. € 55.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.