Tips & tricks

Monsterevents maakt het organiseren van een uitje heel gemakkelijk. Jij kijkt, jij kiest en wij doen de rest. Hieronder een stappenplan en een aantal tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje.

Stap 1: bedenk wat het doel is van je uitje

Voordat je begint met het organiseren van jouw bedrijfsuitje of groepsuitje is het van belang te weten om welke reden je het uitje houdt. Is het uitje de afsluiter van het jaar? Wilt u uw personeel extra motiveren? Of is het de bedoeling om de bedrijfssfeer in de organisatie te versterken? Er zijn tal van mogelijke doeleinden. Deze doeleinden zijn bepalend voor de invulling van je uitje.

Stap 2: stel het aantal deelnemers vast en bepaal het budget voor je uitje
Het is belangrijk om van tevoren te weten hoeveel personen er gaan meegenieten van het uitje. Op die manier stelt u ons in staat maatwerk te leveren op het gebied van het soort uitje, aangaande de locatie, het entertainment en eventuele extra’s. Het budget is, vanzelfsprekend, medebepalend voor het soort uitje dat wij voor je kunnen organiseren.

Stap 3: bepaal de verwachtingen van de deelnemers en stel prioriteiten vast
Willen de deelnemers een actieve of sportieve dag? Of juist lekker achterover hangen en genieten? Kies je voor een stranduitje? Of geniet je liever van een culinair/creatief uitje? Is er animo voor andere activiteiten? Uit ervaring weten wij dat het verstandig is vooraf de meningen en verwachtingen van de deelnemers te inventariseren. Op die manier is het mogelijk het beschikbare budget goed te verdelen. Deze aanpak staat garant voor een honderd procent geslaagd uitje.

Stap 4: bekijk alle mogelijkheden
Nadat je alle benodigde informatie hebt verzameld, is het zaak de mogelijkheden voor uw uitje rustig te bekijken. Monsterevents biedt je een ongekend aanbod aan uitjes, activiteiten en bijzondere arrangementen waarmee elk uitstapje met familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke belevenis wordt. Deze kunnen plaatsvinden op diverse prachtige locaties in het hele land. Uiteraard is het mogelijk om speciale wensen en behoeftes van de gasten te verwerken in het evenementenconcept.

 

Het weer 

Het weer lijkt in Nederland vaak roet in het eten te gooien. Toch valt dit in de praktijk erg mee. Zeker voor de actieve invulling, is het weer eigenlijk zelden een spelbreker. Omdat we toch het zekere voor het onzekere nemen, bieden wij voor veel activiteiten alternatieven aan. Vraag ons naar de mogelijkheden. Zo hoeft je uitje niet in het water te vallen!

 

       Kleine checklist voor de organisatie:

                                                 o Informatie opvragen en interesse geïnventariseerd
o Aantal deelnemers verwacht?
o Programmakeuze maken
o Datum en starttijd voorkeur bepalen. Evt. alternatieve datum.
o Budget maken/bepalen
o Opgekomen vragen noteren
o Monsterevents bellen/mailen voor een geheel vrijblijvende offerte
o Alle vragen gesteld?
o Offerte ontvangen en inhoud controleren
o Indien akkoord offerte binnen 7 dagen getekend retour faxen
o Betaling volgens de termijn voldaan?
o Uitnodiging ontvangen, controleer de gegevens!
o Op tijd vertrekken op de dag, check het weer en verkeer
o Alvast heel veel plezier!