Vaararrangementen

Je vrienden, familie, collega’s of de vrijgezel beter leren kennen tijdens een vaararrangement in Amsterdam, Rotterdam, de Biesbosch, Leeuwarden of Utrecht.  Staat je gewenste stad er niet bij? Vaararrangementen van Monsterevents zijn door heel Nederland verkrijgbaar.

Vaararrangement boeken bij Monsterevents

Een stad of plek is altijd mooier vanaf het water. Ontdek de prachtige grachten in Amsterdam, de haven in Rotterdam of ervaar de grachten in het hippe en jonge Utrecht. Bij een vaararrangement kunt je al genieten van een borrelcruise met collega’s of vrienden. Daarnaast is het ook mogelijk om de cruise te combineren met een diner en uit te breiden met extra entertainment.

Van een BBQ aan boord – tot buffetcruise, running dinner van of aan boord of zelfs een restaurantwaardig drie-gangen menu. The sky is the limit.

Daarnaast bieden wij ook nog divers entertainment met o.a.:
– Live Jazz muziek
– Bingo
– PubQuiz aan boord
– Accordeonist
– Etc.

Wat meer competatief of sportief ingesteld?  Monsterevents heeft zelf een sloepen game Amsterdamsloepen game Leiden of sloepen game Utrecht ontwikkeld dat staat voor fun & gezelligheid. Daarnaast bieden wij diverse zeiltochten of powerboat experiences aan. Kijk verder op deze pagina voor meer info.

Een vaararrangement bij Monsterevents staat voor:

  • Elkaar beter leren kennen
  • Een gezellig uitje
  • Een verzorgde dag om niet te vergeten

Het Monsterevents team staat altijd voor je klaar om jullie bedrijfsuitje op het water naar wens te laten verlopen. Op deze pagina kun je alles vinden over sportieve, actieve-, avontuurlijke-, culinaire-en culturele- vaararrangementen. Alvast heel veel plezier op de prachtige grachten, wateren en meren van Nederland.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

    Van idee tot mooie herinnering!

    Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

    Bekijk hier ons portfolio