Reviews

Stijn (Cafe Noire)

De apres ski Winterspelen is geweldig om met het team te doen, om lekker samen te kunnen lachen en om eens samen een stevige borrel te drinken!

Helga (Quantes)

Hele gezellige activiteiten die voor iedereen te doen zijn in teamverband!

Jessica (Spaarnelanden)

Erg leuk om een bedrijfsfeestje hier voor mee te laten doen, er is gezelligheid, team building en onderlinge strijd. Daarna aansluitend borrelen en eten maakt het compleet en het ijs is gebroken omdat iedereen nog vol energie en lol kan kletsen over de activiteiten

Leroy (Defensie)

Super leuke locatie vriendelijk personeel. De wintergames waren super leuk. En daarbij waren super enthousiaste skileraren.

Martine (Vriendenuitje)

Personeel was erg vriendelijk en super enthousiast!
Meer reviews

Pascal (Spring Professional)

Erg leuke activiteiten voor een bedrijfsfeestje en de begeleiding zorgde voor een goede sfeer.

Apres Ski Winterspelen

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Après Ski Winterspelen

Samen met uw collega’s of vrienden de Après Ski Winterspelen beleven tijdens uw bedrijfsuitje?

 

Deze sporten zijn niet direct te zien op de televisie tijdens de winterspelen, maar het heeft zeker veel uithoudingsvermogen en samenwerking nodig. Ga tijdens de Après Ski Winterspelen de strijd aan met uw collega’s tijdens uw spannende en gezellige bedrijfsuitje!

 

Na een heerlijke Schnapps zult u het wat warmer van binnen krijgen in de winterse omgeving. En nog langer koud zult u het niet hebben tijdens uw bedrijfsuitje, wanneer het tijd is voor wat actie tijdens de Après Ski Winterspelen!

 

De Après Ski spelonderdelen
De uitdaging zal beginnen op de skilatten. Het team die het eerst de finish bereikt heeft het eerste onderdeel gewonnen, maar lukt dit wel heelhuids? Daarvoor is goede communicatie essentieel.

 

Het wel bekende spijker slaan is het volgende onderdeel van de Après Ski Winterspelen en algemene kennis komt hier van pas. Vervolgens kunnen de sterke personen in de groep hun spieren laten rollen bij het hout zagen, want het Olympisch vuur moet branden. Bierpul schuiven is het onderdeel waar de minder sportieve maar zeker gezellige kroegtijgers hun behendigheid kunnen tonen aan de groep. En natuurlijk kan het ijspegel vangen niet ontbreken aan deze spannende spelen. Het laatste maar zeker niet het minst zware onderdeel is toch wel allesbepalend. Wie kan het langst skibroek hangen? Al snel zal duidelijk zijn welke groepen het sportiefst zijn en welke groepen er goed samenwerken.

 

Na de spannende Après Ski Winterspelen zal het winnende team eens goed in het zonnetje worden gezet en zal met een bijpassende prijs naar huis gaan. Durft u het aan deze nieuwe Après Ski Winterspelen te spelen? Ga nu de strijd aan tijdens uw bedrijfsuitje!

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.30 uur      Ontvangst met lunch (optioneel) 
• 14.00 uur      Ontvangst Après Ski Winterspelen 
• 14.15 uur      Speluitleg en teamindeling 
• 14.30 uur      Start Après Ski Winterspelen 
• 16.30 uur      Prijsuitreiking 
• 17.00 uur      Einde Après Ski Winterspelen

Optioneel
• 17.00 uur      Aansluitende borreluurtje

• 18.00 uur      Aanvang bbq/buffet/diner
• 20.00 uur      Einde programma of aanvang Après-Ski Party

 

Wilt u het bedrijfsuitje "Après Ski Winterspelen" boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Apres Ski Winterspelen

v.a. € 29.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid