Tilburg

Wilt u een leuk uitje in Tilburg? Monsterevents biedt talloze uitjes aan in deze mooie stad. Tilburg is een stad vol met cultuur, creativiteit en leuke winkels! Zo is er voor ieder wat wils in Tilburg, voor jong tot oud, voor cultuurliefhebbers tot aan creatieve mensen.

 

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Tilburg

  Houtloods

  Een sfeervolle restaurant met een internationale keuken. De Houtloods is bekroond met de BIB Gourmand 2017. Geniet van dit heerlijke restaurant met een goede prijs/kwaliteit verhouding tijdens uw bedrijfsuitje.

  Bij Vermeer

  In de haven van Tilburg ligt dit gezellige Franse restaurant. Proef de Bourgondische keuken na uw teambuildingsuitje. Geniet van een heerlijke lunch, diner of borrel!

  Het Wapen van Tilburg

  Een sfeervolle bistro-achtige restaurant dat een international menu serveert. Geniet van een heerlijke 3 gangen menu met uw collega’s met een dinerspel in Tilburg.

  L!ve Pianobar

  Heeft u zin in een swingede avond? L!ve Pianobar in het centrum van Tilburg is een gezellige bar/restaurant waar live muziek wordt gespeeld. Dus kom swingen en relaxen na uw teambuildingsuitje.

  Café Slagroom

  Geniet van de Brabantse gastvrijheid bij dit typisch Nederlands bruin eetcafé in het centrum van Tilburg. Na een leuke teambuilding waant u zich in de jaren ’50 in Tilburg.

  Tilburg voor uw uitje

  Tilburg heeft vele uitjes te bieden. Van een actief uitje tot aan een creatief uitje. Ontdek het allemaal zelf met Monsterevents

  In Brabant biedt Monsterevents ook uitjes aan in onder andere Breda, Den Bosch en Eindhoven.

  Tilburgse uitjes zijn:

  • Voor iedereen een geschikt uitje
  • Uw eigen event planner
  • Indoor activiteiten
  • Outdoor activiteiten

  Liever een uitje in een andere stad? Dat kan! Monsterevents biedt uitjes aan in heel Nederland. Wat dacht u van Rotterdam, Nijmegen of Utrecht.

  Top 3 uitjes in Tilburg

  Beestenboel schilderen in Tilburg

  Teambuilding op een unieke en leuke manier. Beschilder samen een koe met een leuk thema. Na afloop heeft u nog een leuke aandenken, uw eigen koe!

  Wijnroute in Tilburg

  Altijd al een wijnproeverij willen doen? Niets is zo genieten als een perfect wijntje. Dit is de wijnproeverij in een nieuw jasje waarbij u niet alleen verschillende wijnsoorten leert kennen maar ook Tilburg.

  Help, we zijn gehackt in Tilburg

  Een initiatief, vindingrijk en creatief teambuilding uitje in Tilburg. Uw bedrijf is gehackt door Anoniem. Als u uw salaris wilt dan moeten jullie samen ervoor zorgen dat het bedrijf weer in de juiste handen terechtkomt.

  Vijf Tilburgse Weetjes

  1. De grootste kermis van de Benelux vind plaats in Tilburg.

  2. Tilburgers worden ook wel Kruikezeikers genoemd.

  3. De televisieserie Smeris is in Tilburg opgenomen.

  4. De enige Rockacedemie van Nederland zit in Tilburg.

  5. De cabaratier Marc-Marie Huijbregts is in Tilburg geboren.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio