Vergaderen tijdens event

Op zoek naar een inspirerende vergaderruimte? Monsterevents heeft door het hele land prachtige locaties die je snel en gemakkelijk voor de scherpste prijzen kunt boeken. Samen bespreken wij jullie wensen en nemen daarna de volledige organisatie uit handen. Wij zorgen dat je nergens naar om hoeft te kunnen kijken en je volledig kunnen focussen op de vergadering. Onze vergaderruimtes zijn voorzien van een beamer met bijbehorend scherm, gratis wi-fi en airconditioning. Daarnaast is het ook mogelijk om op de locatie te genieten van een geheel verzorgde lunch of diner. Om een geschikte vergaderruimte te kunnen verzorgen is het belangrijk om te van te voren jullie wensen te bespreken.

Wat is het doel van de vergadering?
Wij helpen je graag met zoeken en boeken van een locatie. Voor een brainstormsessie hebben wij veel verschillende inspirerende locaties in de stad of op het platteland. Maar ook voor grotere groepen zoals het hele bedrijf of voor een aandeelhoudersvergadering kunnen wij een geschikte locatie regelen. Wij houden altijd rekening met het doel van de vergadering. Is het brainstorm dan zorgen wij voor dat er een whiteboard is. Is het een aandeelhoudersvergadering dan zorgen wij voor een grotere ruimte en zorgen dat de stoelen in de zaal staan en microfoons klaar staan. Gaan jullie creatief aan de gang dan zorgen wij dat alle benodigde materialen in de ruimte aanwezig zijn.

Locatie
Wij hebben door het hele land prachtige locaties beschikbaar. Ben je op zoek naar een makkelijk te bereiken vergaderplek midden binnenstad of juist op zoek naar een idyllische plek aan zee, of zoek je de inspiratie van de bossen of op het platteland. Wij helpen je bij het zoeken naar een voor jullie geschikte ruimte. De plekken in de binnenstad zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn centraal gelegen. De locaties buiten de stad zijn rustiger en vaak beter met de auto te bereiken. Heeft jullie bedrijf meerdere vestigingen in het land, dan hebben wij ook vergaderlocaties op een centrale plek die makkelijk te bereikbaar is voor iedereen.

Wij helpen jullie graag bij het zoeken naar een geschikte locatie voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij ook het @vervoer naar deze locatie regelen. Wellicht is er naast de vergadering ook behoefte aan een @overnachting, ook dan kunnen wij helpen bij het zoeken en boeken van een geschikte accommodatie.

Neem nu contact op met onze adviseurs en laat je inspireren door de schitterende vergaderlocaties van Monsterevents.