Workshop IJssculpturen bouwen

Workshops

Workshop IJssculpturen bouwen

v.a. € 34.50 p.p.
  • 120 minuten
  • Outdoor
  • Amsterdam
  • 20 – 5000 personen

Workshops

Workshop IJssculpturen bouwen

Kun je nog de gezelligheid van de wintersferen herinneren? Knetterende vuurkorven, witte landschappen en prachtige dennenbomen. Zoek je een competitief uitje in deze sferen? Dan is de workshop IJssculpturen bouwen wellicht wel iets voor jou!

Een compleet verzorgde workshop IJssculpturen bouwen waarbij je samen met je collega’s en/of vrienden een prachtige ijssculptuur leert bouwen. Vrijgezellendag, teamuitje, bedrijfsuitje, afdelingsuitje etc. de workshop IJssculptuur bouwen is voor ieder gezelschap het leukste uitje in de wintermaanden.

Ben je op zoek naar een “coole” creatieve activiteit? Dan is de workshop ijssculptuur bouwen een echte aanrader. Na een uitgebreide demonstratie ijssculpturen ga je zelf aan de slag om een figuur uit het ijs te hakken. Ben je ijskoud de beste in het bouwen van een IJssculptuur?

Laat je creativiteit de vrije loop en maak aan de hand van een door jullie gekozen thema de mooiste creaties. De Workshop IJsculptuur Bouwen is een afwisselende workshop waarbij verschillende talenten binnen de groep onherroepelijk naar boven komen zoals communicatie, creativiteit en planning. Daarom is de Workshop IJssculptuur Bouwen ook voor teambuilding een gepaste keus!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Eddy (Vriendenuitje)

Ik heb dit uitje gedaan samen met mijn vrienden en iedereen vond het echt geweldig. Alles werd goed uitgelegd en daarna mochten we lekker aan de slag.

Ramona (Vriendenuitje)

Wij wilde een creatief uitje en IJsculpturen bouwen is zeker een aanrader!

Jamo (Aegon)

Zeker voor herhaling vatbaar!

Danny (Boskalis)

Super leuke interactieve activiteit. Alles was heel goed verzorgd, we hebben nergens naar om hoeven kijken. Een echte aanrader!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.30 Ontvangst op locatie met koffie/thee en/of iets lekkers
14.00 Kennismaking met de begeleider en introductie en uitleg van de workshop
14.15 Schetsen en carven
16.00 Jurering + prijsuitreiking en afloop programma
16.00 Aanvang borrel (optioneel)
17.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy